Sälen/Stöten

I torsdags eftermiddag packades minibussen och arbetsgänget skulle på konferens hela helgen. Det tog några timmar och jag fick köra halva biten. Då mina kära kollegor gnällde ungefär hela den vägen om att jag inte skulle köra så fort för att det var halt ute. Men jag ville bara komma fram så jag slapp höra deras tjat. När vi kom slängde vi in väskorna på rummet och gick ner och hälsade på resten av gänget. Hela fredag tillbringades i skidbacken och på kvällen var det afterski och middag. Lördagen var det konferens och skoterkörning på fjället och 7 kamp. Riktigt rolig dag! Under kvällen blev det avslutningsmiddag och söndagen blev det hemresa. Det var ingen som ville åka hem på söndagen.


Imponerande resultat.

Resan hem från mormor gick va trotts de skitiga vädret på vägarna. Michele var förbi en sväng på kvällen och vi gjorde en uppföljning på mina tester. Jag blev väldigt förvånad att de blev så bra siffror, lite imponerad av mig själv. Den här veckan har jag jour och självklart ska de hända en massa saker när jag har det. Tur så har jag bara ikväll med sen så åker jag till Sälen i ett par dagar med jobbet.

På resande fot

Befinner mig nu hos mormor. Åkte till henne på fredagkvällen. Mamma och Sandji hade då redan kommit fram. Blev en promenad på morgonen och sedan så ha vi pysslat lite hemma och åkt och morfars grav och tänt ljus och tomtebloss. Det har varit en lugn och härlig dag med andra ord.

image description

image description

image description

image description