Hos mormor

Oscar och jag åkte tidigt i går morse till mormor i Rimforsa. Det blev en regning och blåsing biltur. Vi kom i alla fall fram hela och rena. Vid tre tiden åkte vi mot Kisa och till våra kusiner med flera. Där blev det fika. Vi spelade bränboll och kubb. Det blev grillning på logen innan vi begav oss hem till mormor igen.

Nu har precis tagit en löprunda och ätit frukost. Snart ska vi ut med båten och åka vattenskidor och ring. Det blir alltså en hel dag ute på sjön. Vi har bestämt oss för att åka hem redan ikväll.

Varför ska man dö?

Att tänka tanken att man ska dör någon gång är inte speciellt rolig. En god vän till vår familj har sina sista dagar i sitt liv. Hon är inte speciellt gammal och med storm steg blev hon jättesjuk och nu har hon bara några dagar kvar. Jag önskar att man kunde ha botat så hon skulle få minst 30 år till och får bli gammal.  Jag kommer aldrig mer att få träffa henne och det suger. Om det hade varit min mamma hade jag varit helt förkrossad.
När jag var liten sa jag att jag skulle uppfinna ett piller som gjorde att vi aldrig dog. Den första som skulle få den var min mormor, eftersom hon är äldst. Men nu har jag inset att det inte går. 

Det gäller att ta vara på varje minut. Mina minuter den här veckan har gått till jobb och träning. Idag fick jag äntligen en ledig dag då jag var tvungen att tvätta och fixa en massa saker. Imorgon åker Oscar och jag till Linköping och till mormor. Något jag har sett fram emot. Vi kommer hem på söndag igen.

Vart har solen tagit vägen?

Förstår inte hur man kan få så ont i kroppen av träningsvärk? Jag kan knappt gå. Okej om jag hade på ett ställe, men nu har jag över allt! Har bestämt mig att ta lite vila idag. Ikväll blir det grillning hemma hos Per. Skulle varit ledig imorgon men får hoppa in åt Robin. Vad gör man inte när man får dubbeltbetalt.

Oscar hade bestämt sig för att spara ut sitt hår, så jag skulle få se hans lockiga hår. Tror ni jag fick det? Nej, igår kom rakaparaten fram.