Då var men en lägenhet fattigare

Dagen börjar med att jag blir väckt av en jobbig pojkvän. Han hoppar och skriker gå upp nu, du ska inte sova längre. Jag försöker att somna om vilket inte är det lättaste och efter en stund märker jag att de är någon som tar tag i mina fötter och försöker dra mig ur sängen. Jag gav mig och gick upp till sist. Tvättstuga, packning och städning stod på schemat för dagen. Vilket inte är det roligaste när man inte vill flytta. Så för att dra ut lite på tiden tog jag vagnen ner till stan och mötte upp Rebecca för en lunch. Passade på att växla lite pengar och köpa ett par stövlar. När jag kom hem fick jag ta tag i allvaret och börja fixa allt både till resan och flytten.

Nu sitter jag hos Oscars föräldrar och om några timmar är vi på flygplatsen på väg till grekland!

Kommer hem den 31:a igen då jag ska berätta allt vad vi har hitta på under veckan.Flytten har börjat

Sitter i sängen och kan knappt fatta att det är vår sista natt i den här lägenheten. Vårt kontrakt går ut och hon som har den ska flytta in igen. Känns som vi inte kommer få en sån här bra lägenhet igen och nu ska vi bo ute på Hisingen när vi i vanliga fall bor 5 minuter från Götaplatsen.

Inte så mycket att göra åt. Åker ju till Grekland på tisdagmorgon.


Besviken!

Tråkigt att det ska sluta som det gjorde idag på tävlingen. Har längtat att få tävla och så måste man bryta för att man sladdar omkring och inte har något fäste alls. Det skulle inte va något sketet regn, det var till och med sol på förmiddagen och när vi ställer upp oss på startlinjen så börjar det regna. Varför?!

Vill i alla fall vara hel så jag kan åka i väg på tisdag till Grekland. Ska bli skönt att få koppla om en vecka och bara njuta av livet.