23 - 25 Maj

Då var de söndag igen. Denna helg har varit mycket rolig. Jag har inte varit hemma sen i fredags, plus att de har varit så skönt att så sova ut för en gångs skull. Men jag får ta och berätta allt roligt jag har gjort.

I fredags så var jag ledig från skolan. Pappa följde med mig till Huddingesjukhus där jag skulle göra en muskelbioxcid så tog ungefär 45 min att göra. Där dem ska kolla om dem hittar något ämne eller annat som saknas, eftersom jag har så ont i mina muskler.  Efter det skjutsade pappa hem mig och jag gjorde mig i ordning och träffade My i Södertälje centrum, där vi köpte mat och gick till Maren och åt. Efter det gick hon till sig och jag till mig. Där jag satt hemma och tog de lite lugnt en stund och så packade jag lite saker och åkte vidare till Ekerö. Mötte Mimmi och Lowa i Ekerö centrum och väntade på att vi skulle bli insläppt för vi skulle kolla på en dansuppvisning där bla Lowas mamma var med. Efter det gick vi hem till Mimmi och gjorde inte så  mycket, kollade vad de andra folket skulle göra. Då vi fick en idé att vi skulle till en park och spela spel och bara mysa. Så vi klädde på oss med vinter jackor och varma kläder. Men det var alldeles för mörkt så det blev att vi gick hem till Anna och spelade istället. Då jag åkte moppe som jag inte gjort på flera år, kändes de som. De började väcka gammla minnen så man åkte mycket moppe. När klockan var halv1 gick jag och Lowa hem till henne och somnade bums.

Lördagen gick vi upp runt 11 då vi låg och kollade på film en stund och gick åt frukost senare. Där efter tog jag bussen för jag skulle till Farsta och träffa Helena. Där vi båda plockade bimbo poäng, för att få ett så kallat bimbo poäng måste man göra något korkat eller säga något dumt som blondiner eller bimbosar gör. Haha
Så det börjar med att jag ska laga mat. Som jag har gjort många gånger i mitt liv. Men just den här dagen så verkade de som jag hade glömt bort det. Så jag började hälla i olja, efter ett tag började det skvätta av oljan och jag börjar bränna mig och lyfter då stekpannan från plattan och håller den i luften för att kolla om de slutar skvätta, men de fortsatte. Då jag inser att jag behöver hjälp innan jag bränner sönder mig, och börjar ropa på min moster så hon ska hjälpa mig. Hon börjar genast gapflabba och tycker att jag är så korkad och säger. Det är ju inte så konstigt att de skvätter de är ju oljan som är alldeles för varm och du har ju högsta värme på. Så där plockade jag dagens poäng. Det vara bara början. Vi gick ner till centrum för att gå en liten shopping tur och fixa lite saker in för kvällen. Jag plockade mitt andra poäng genom att jag skulle ta ut pengar från bankomaten, som jag också har gjort många gånger i mina dar. Då jag inte får in kortet och står och pressar in kortet, det visar sig att jag har kortet upp och ner , efter att min moster fått ett skratt anfall igen, då vi 2 nästa ligger på marken och skrattar. Så nu ledde jag med 2-0. Då Helena plockar sitt första poäng, när hon stått i kön och håller mina saker för att jag skulle gå och kolla på en grej. När jag kommer tillbaka och ska ta mina saker som jag ska betala för får jag inte tillbaka min plånbok av henne i stället säger hon hallå, vad gör du? du kan ju inte ta min plånbok , sa  hon på ett fjolligt sätt och ger då sin plånbok till mig. Så nu stod de 2-1 Men det ändrade sig snabbt för när hon skulle köpa en sak bad hon om kvitton efter en stund, men tydligen fattade hon inte att hon redan hade fått kvitton, för hon står och håller det i handen. Så nu var det lika med 2-2. Det slutade i alla fall med att jag förlorade med 5- 3. Men det blev mycket skratt. Vi gick tillbaka till lägenheten där vi gjorde oss i ordning och gick så vidare till Hökarängen, för att hjälpa till inför kvällen. Det blev runt 20 st och alla fick dra en lapp och heja på en land. Då vi gjorde flaggar så vi kunde ha och heja med. Alla hade med sig en lite sak för 20 kr som vi hade till vinst pott och den som hade de land som vann fick hela potten. Hade det mycket roligt i alla fall och alla glada! Senare åkte jag in till stan och träffade en kompis

På söndagen tog jag det ganska lugnt, sov över hos en kompis och vi gjorde inte så jättemycket tog det ganska lugnt, Efter det åkte jag hemma och gjorde middag till pappa och mamma och så gick jag till jobbet en stund och jobbade, tog även en promenad. I morgon får jag börja träna, så det ska bli ganska skönt. Hoppas ni har haft en lika lyckad helg som jag..

Liseeeeen

Två veckor kvar

Sitter i skolan nu och är ganska trött.  2 veckor kvar tills vi slutar skolan. Det är snart helg och jag ska äntligen få vara hemma och umgås med mina vänner. Egentligen skulle jag tävla i Orskarshamn, men jag ska till sjukhuset på fredag och sen efter det får ine jag träna på två dagar.

I helgen var vi i Götene och tävla. Det var grymt kallt ute. Vi åkte ner på lördag morgon och vi startade inte förens vid 1. Vi körde tillsammans med Dam Elit och pojkar 15-16. Så vi var ett gäng. Vi körde 20 varv på en ganska kort bana. Banan var ganska rolig med mycket kurvor. Redan på 4:e varvet vurpade jag med ett gäng andra. Klarade mig ganska bra med lite skrap sår och ont i ryggen. Kom upp på cykeln igen och körde om ganska många och lyckades spurta in på en första plats. Senare kollade vi på när Linus och Vallentuna grabbarna körde. Där dem hadde kval som man var tvungen att kvala och 10 st kommer med till finalen. Så båda Linus och Pär kom vidare. Där Pär slutade på en 6:e plats och Linus på en 2:a plats. Efter de gick mamma, Kajsa och jag ut och åt och senare åkte vi till vårat vandrahem som vi skulle bo på kvällen. Där inget typ fugerade. Ingen tv och knappt några lampor. Som tur så hade jag datorn med mig så. Det blev inte så tråkigt.  Söndagen så var det Dam cup och det var 2 grader ute och de regnade. Tanken var att man helst hade bara kollat på. Men som sakt de var bara att sätta sig på rullen och börja värma lite. När vi väl hade stratat så var man som en isbit. Helt dyng sur efter bara några meter. Efter en timme började jag tappa känslen i både händer och fötter. När vi väl kom in på varv banan som vi skulle köra 5 varv på. Kände jag att de inte var någon idé längre. Så jag hoppade av och skyndade mig som bara den till en varm dusch. Efter det kollade vi på Linus när dem körde. Det var lika kallt för dem med. Vallentunda fick en fin 7:e plats tror jag de var som Patrik spurtade in på.

image200

image202

Fösta segern i år!

Ja då var helgen slut. Det var en av dom bästa helgerna på länge! Den har varit super rolig och det har varit ett fantastigt väder!

I fredags åkte jag till bror min och sov över där. På kvällen tittade Lars och Olof förbi och var där ett tag. Lars spelade gitarr och sjöng för oss. Även Linus spelade lite. Det var riktigt mysigt förutom att jag fick sova på 2 förbaskade liggunderlag, så snäll var min bror.

På lördagen när jag vaknade kunde jag knappt röra på mig. Hade hon i hela kroppen. Jag tror att det var från träningen i fredags med. Vi gick i alla fall upp tidigt och hämtade Johannes på Söder och sen åkte vi till Uppsala på cykeltävling och Linus skulle tävla. När vi kommer fram kom Lina och Bitta. Har saknat dom, så det var kul att träffa dom igen. Vallentuna laget såg ganska laddade ut när dom stod på start linjen. Det var 140 startade i Elit klassen och det var andra länder med ex Danmark, Norge och Slovakien. Dom skulle köra 15 varv = 20 mil. Men redan på första varvet fick Linus problem med cykeln, men det gick inte att fixa så han fick kliva av. Han var ganska sur för han kände sig i bra form. Så vi fick heja på dom andra Vallentuna grabbarna. En efter en bröt pga av vurpor eller som Johan Eriksson fick, skavsår på bröstvårtorna. HAHA! Jag tror han inte fortfarande. Patrik körde bäst och kom in på en 14:e plats. Linus lämnade av mig vid Medborgarplatsen där jag gick till Södra station och tog tåget hem. På vägen träffade jag Kiefer. Vi gick och handlade lite mat som vi skulle ha till kvällen. Senare kom även Sandra, Chris, Nicole och Oscar. Så vi grillade lite och tog det lugnt. Men jag sprang runt och stressade som en gris.

Vi gick upp vid 8 på söndagen och vi åkte hem i från vid kvart i 9 till Uppsala, jag skulle tävla och startade 11. Chris körde oss och vi åkte full bil upp. Var ganska nervös och det var mycket varmt ute. vi körde 30 min + 3 vara på en GP bana på 2 km och en förbannat jobbig backe. Fast de gick ju bra i alla fall. Kom 1:a i Junior klassen och 6:a på elit sidan. Satt och kollade lite på Junior killarna när dom körde, medens vi väntade på prisutdelning. Åkte hem direkt efter prisutdelningen. När jag kom hem hade jag 30 min till tåget skulle gå till Gnesta. Så de blev en snabb tur hem och sen åka i väg och vara barnvakt. Var där till 9 och hoppade av i centrum och jobbade en stund innan jag åkte hem. Så jag har varit i full gång. Har inte hunnit plugga något.

Tack Bitta och Lina för hjälpen och stödet! :) Längtar till jag får träffa dom igen

Puss och Kram Lisenimage196

image197 

image198

image199