Lotta på Liseberg 🎤🎡🎢

Igår var vi på Lotta på Liseberg tillsammans med Albin och Emma. Vi fick en otroligt tur och hamnade på väldigt bra platser. Ett tag kändes det som att någon hade mutat kameramannen då vi blev filmade en hel del. Vi fick sjunga med artisterna och de var mycket bra stämning på plats. En riktigt rolig kväll med mycket skratt. Midsommar 🌦🍓🌼🇸🇪

Vi har varit i Lysekil och firat midsommar tillsammans med ett par god vänner. Det blev en lugn helg och med god mat. 

Vi hade tur och kunde sitta ute på midsommarafton vid lunchen, sedan kom regnet. Vi fick lite uppehåll vid midsommardansen annars regnade de hela dagen. På midsommardagen strosade vi omkring inne i Lysekil och tog en god lunch. Solen var då framme, men det blåste en hel del. 
 
 

Lyckorus 👰🏼🤵🏼💍🌸☀️

Mina älskade vänner Lowa och Oscar har nu gift sig och man lever i något lyckorus just nu. Har varit uppe några dagar för att hjälpa till med det sista med bröllopet och igår gifte sig herr och fru Siöstad. Det blev en kanon dag med strålande väder, grym middag och världsklass kväll med dans och underhållning. Jag fick dock vika av strax vid halv 2 på kvällen för att de blev för mycket sammandragningar när vi dansade loss. Men är otroligt glad ändå. Tack älskade vänner för att vi fick vara med på er dag. Nu lämnar vi Stockholm och åker tillbaka till Göteborg igen.