Glad tjej!

Är nu väldigt glad för det var ungefär 3 år sedan jag började få problem med hälsan och kroppen. Idag kan jag för en gång skull säga att jag känner mig 100% frisk igen. Alla behandlingar och undersökningar är över och jag slipper den förbannade sjukvården. Överlycklig!! Nu hoppas jag att detta håller i sig. Målsättningen för 2013 håller på och planeras och jag kan redan nu säga att det kommer bli i alla fall en start på cykeln nästa år.

Nu börjar kampen tillbaka till startlinjen och cykeltävlingarna!

Midnattsloppet 2012

Det var det över för den här gången! En nöjd tjej som sprang Midnattsloppet på 54.55. Det var mycket jobbigare bana i år jämfört med förra året. Tråkigt att man inte kan jämföra tiderna. Kände mig betydligt bättre form och jag har inte ont som jag hade tidigare. I år var det mycket bättre struktur på saker och det var bättre arrangerat. Så stor applåd till arrangörerna! En riktig folkfest som gjorde att jag blev mer taggade och orkade springa ännu fortare. Det märks i alla fall var det var mest folk när man kollar på mina tider. Nu är det att börja om och ladda inför nästa år igen. Ännu mer tränad och ännu snabbare!

Imorgon gäller det!

Har tränat bra i veckan och kroppen känns ännu bättre. Känner verkligen att det börjar bli skillnad jämför med hur det var för 5 månader sen. Dessutom har jag ÄNTLIGEN fått ordentlig svar från läkarna så nu blir det antibiotikakur i 28 dagar. Det borde jag ha fått för två år sedan. Skam den som ger sig!
Imorgon gäller det! De som jag har tränat till och som har gjort att jag har fått tillbaka min motivation för träning.