Oväder!

Håller på att blåsa bort i det här ovädret, men vart är kylan och snön? Jag vill ha snöööö! Ingen vinter och det inte finns någon snö. Det märks att det snart är jul och julpynt syns nu i varje fönster förutom vårt. Har inte hunnit med att fixa det. En halv klar adventsljusstake finns i alla fall vår lägenhet. Mamma, Helena och Sandji kommer på fredag så då blir det julbak och julpyssel.

Drinkkväll!

En drinkkväll var planerad på lördagkvällen. En hel del ingredienser var inhandlande som skulle gör en del goda drinkar.Vi spelade spel och hade det riktig roligt. Eter halva kvällen förvandlandes tjejkvällen till killkväll och ett gäng armékillar stormade in och tog över. Det slutade med en utgång inne i stan. Ritkigt lyckadkväll.


image descriptionimage description

image description

image description

image description

IKEA Besök!

Sedan en vecka tillbaka bestämde jag och Sara för att vi skulle åka en sväng till Ikea och inhandla lite saker. Vi tog den tid vi behövde och strosade omgång i varuhuset. Hittade en hel del saker och självklart för bra priser. Har även tjuv ätit på lite julbord och så har Oscar och jag även prov smakat på lussekatter. Jag kunde inte hålla mig!