God fortsättning!

Är tillbaka i Göteborg igen och självkart tillbaka på jobbet. Har inte haft en ända försening när jag åkte hem till Södertälje. Var riktigt skönt faktiskt.
Det är helt galet på jobbet just nu när det är mellan dagarna. När jag kom hem så hade jag tänkt ut och träna, men när det är minus 12 ute kändes det som en dum idé att utsätta mina lungor för denna kyla. Så ett lite lätt pass hemma och så blev det bums i soffan och jag sov riktigt skönt. Vaknade precis, funderar på att flytta mig till sängen och sova vidare eller vänta på Oscar. Får se vad jag gör.

Merry x-mas!

Överraskade familjen med att komma tidigare igår. Pappa och jag vallade våra skidorna igår innan vi gick och lade oss. Imorse så var vi ute i spåret och åkte. Riktigt kul, fast det var ganska kallt ute.  Har ätit julmat och nu sitter framför Kalle Anka och snart ska vi öppna julklappar. Åker hem till Göteborg imorgon igen.

365 dagar..

Tror det eller ej, men nu har det faktiskt gått 365 dagar sedan Oscar och jag blev tillsammans. Kändes som det vår för några veckor sedan. Har fått en jättefin klocka och ett armband av min kära. Längtar faktisk tillbaka lite till Sälen där vi träffades. Hade ju gärna varit där uppe igår igen som skidlärare. Ibland måste man helt enkelt välja vad som är bäst för än i framtiden...