Lysekil

Befinner mig i Lysekil. Jag och Oscar bestämde oss för att åka till landet och tillbringa helgen där. Vi har slappat, varit ute och gått med Totti och åkt in en sväng till centrum och hälsat på Oscars farmor.

Ny vecka!

Hemma i Göteborg igen. Haft en riktigt skön helg med familj och vänner. Har inte gjort något speciellt men de var behövligt.
Idag har det varit mycket på jobbet och det känns som tiden inte räcker till. Men till slut kunde jag slita mig och åkte hem till Sara för lite kvälls mys. Blev en timme promenad i det härliga vädret och sedan massa gos i soffan innan jag begav mig hem. Nu blir det sängen, God natt!

 

Efterlängtad helg med familjen!

Tog flyget från Landvetter till Bromma flygplats efter jobbet igår. En lång helg har man förtjänat väl efter ett par veckor med hårt arbete. Passar då på att åka hem och hälsa på. Har tillbringat dagen med moster och Sandji. En tur till Farsta centrum för lite fika i det härliga vårvädret och så blev det såklart massa bus med min underbara kusin. När jag kom hem igen tog mamma och jag en promenad. Även lagat lite mat och myst i soffan med mamma och syster. Underbart att få träffa familjen igen! Bara min bror som saknas, men han finns i mina tankar.