Tråkig tisdag!

Morgonen börjar med att jag är seg och kommer knappt ur sängen. Helst ville jag bara ligga kvar och sova mera. Men jag hade viktig lektion som jag var tvungen att gå på. Jag sa till mamma att jag bara gå på första lektionen sen åker jag hem igen. Vilket var meningslöst! Först börjar de med att jag är tidigt till bussen och står och fryser häcken av mig. När bussen väl kommer och jag går upp till perrongen och väntar på tåget börjar jag frysa igen och det visar sig att tåget är 20 min försenat. Så det vara bara att vänta.. När jag väl kom till skolan var det 30 min kvar på lektionen. Det var så meningslöst att åka dit, för på lektionen gjorde vi inte ett skit. Fick bara lite information och sen åkte jag hem igen. Jag sov ungefär hela dagen. Vilket var ganska skönt. Jag har även pluggat en del och så gick ner och jobbade en stund. Men nu ska jag gå och lägga mig, för se om jag går till skolan imorgon. Det känns som jag måste oavsett hur jag mår. Finns lite saker jag måste ta tag i och ta hand om när de gäller studenten. Jag har tydligen fått en del av ansvaret.
Tur att Sara skickade gulliga sms till mig och att jag fick träffa Alexander en liten stund :) 

God natt!

Trött på att de aldrig ska försvinna!

Imorse när jag vaknade hade jag så fruktansvärt ont i halsen. Men jag piiiiinade mig upp hur sängen för att visa dem andra hemma att jag inte är någon mes som bara klagar. Så till skolan kom jag var helt varm. Jag tror febern började krypa fram när jag gick in på lektion. Planer att gå hem vid lunch men jag stannade kvar bara för att få bra närvaro inför Spanien resan. Så jag gick hela skoldagen och så köpte jag en massa glass och halstabletter och lade mig i soffan när jag kom hem. Jag fick min tempo hjälm för någon dag sen :)  Jag vill träna! Träna nu!
Jag vet att Alexander läser min blogg och han sa att han skulle bli jätteglad om jag skrev något om honom. Så jag får väl skriva några ord. Framför allt så ser han mycket bra ut och är hur snäll som helst i alla fall mot mig :) Jag hoppas att jag får träffa honom efter hans träning. Men det återstår och se. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Jag har slut på tankar och idéer för tillfället.

Söndag

Igår åkte jag direkt till familjen Fall. Där jag, Helena och Madeleine retade Ibou när han uttalade fel på några svenska ord.  Viket blev att han hoppade på mig och som tur va kom Alliou och hjälpte mig. Jag hade riktigt mysigt och det var skönt få vara där och tänka med massa annat. Nu sitter jag och pluggar lite. Fixar lite saker som skulle ha varit inne i veckan. Samt att jag pluggar på mitt körkort. Usch det känns som jag inte kommer någonstans med det. Mitt tålamod är borta och jag vill ha körkortet nu. Men så lätt är det inte heller.  Jag och mamma ska ut och övningsköra om en stund.

Imorgon är det en ny vecka.  Där jag bland annat har körlektioner, ett psykologi prov och skolfoto. Det kommer säkert att dyka upp mer. Förhoppningsvis kan jag börja träna med. Jag har fortfarande lite ont i halsen och hosta.