Betong ben

Var ett tag sedan jag hade träningsvärk. Imorse var den tillbaka igen. Försökte träna med Oscar. Gick inte alls bra. Benen kändes som betong. Har varit jobb hela dagen och förberedelser inför Bäckebol öppning. Vi har galna kampanjer på bland annat cyklar och det känns som vi aldrig kommer bli klara till klockan 10.00 imorgon. Vi har håillt på hela kvällen och fixat med de tar längre tid än vad vi räknat med. Kommer bli en lång och rolig dag imorgon. XXL sport & Vildmark blir nu fyra varuhus.

Love it!

Haft en grymt bra dag! Dagen började med träning tillsammans med Sara från jobbet. Lunch i solen och en sväng in till stan. Därefter hem igen, byta om till cykelkläder och bort till Oscars föräldrar. Lite pace träning med Mickael och sedan och middag,  hem igen. In till stan för att träffa Malin för lite mys på en uteservering.

Helt enkelt en riktigt grymt bra dag!

Underbart väder

Oscar slet upp mig klockan 06.00 imorse för frukost och sedan en löptur innan jag bröjade jobba. Trött tjej?? JA!!
Tillbaka på XXL Sport & Vildmark. Förvånand att det var så mycket folk, med tanke på att de var en röddag och riktigt fint väder. Passade på sitta i solen på lunchen. Efter jobbet blev det ett besök till familjen Mattsson där det blev kubbspel och en liten promenad i skogen. Vi begav oss hem senare på eftermiddagen. Avslutade kvällen med middag och promenad i Slottsskogen. 

Nu går jag och lägger mig, ladda inför då träningspass imorgon.