Inte långt kvar..

Nu är det inte långt kvar till jag fyller år. Jag längtar ganska mycket. Första gången på 19 år ska jag få fria min födelsedag själv, kommer kännas konstigt.

Intervjun gick bra idag och jag kommer få en provdag nästa vecka, sedan får vi se om jag får jobbet eller inte. Caroline och jag tog en runda i centrum och en fika med Camilla. Efter det åkte vi och hämtade Carolines lillasyster och skjutsade henne. Där efter fixade hon mitt hår och nu är jag hemma. Ska packa lite kläder och sedan åka till min kära moster.

Imorgon blir det besök på Karolinska. Helena ska följa med mig och jag hoppas läkarna hittar vad felet är. För nu vill jag börja träna!!


Hörs imorgon!

puss och kram

Kalas

Idag bjöds det på god mat och tårta. Vi firade Kajsa idag för att hon åker iväg på torsdag och vi fyller inte förens torsdagen efter. Lite släkt kom och vi spelade kubb och umgicks tillsammans.

Planerna för imorgon är att jag ska på en intervju vid 12 tiden, sedan ska jag till min egen frisör och färga mitt hår. Efter det ska jag träffa My, som jag inte har träffat på hundra år. På kvällen ska jag nog sova hos min moster. Inte bestämt än, får se hur jag gör. Full späckat schema i alla fall.

Weekend

Igår började dagen med att jag åkte in till stan för att gå på en arbetsintervju. När jag var klar där mötte jag Helena och Sandji vid Åhléns och vi åkte till Stadion för att se på när Louise skulle tävla. Det blev mycket väntan, till slut fick vi se henne och sedan begav vi oss hem. När jag kom hem åt jag middag och hoppad in i duschen. Elina och Tessan kom förbi och vi åkte in till stan för att gå ut och dansa.


Idag har jag bara slappat. Mormor kom igår, så det har bara varit hon och jag hemma. Jag har låg och kollade på film till klockan 5 då Caroline ringde mig och frågade om jag vill följa med ner till centrum och äta middag med henne. Självklart gjorde jag det, hon kom och hämtade mig och vi köpte hem mat och åkte hem till henne. Kom hem för en stund sedan. Nu ska jag sätta på en film..Louise och Goliat

Helena och ChickenJag och Sandji