Sexy ass!

Kan inte bestämma mig om jag ska ta en vilodag eller träna. Det var ett tag sedan jag vila så det kan vara på tiden att låta kroppen få vila. Har varit ledig i helgen och har inte gjort något speciellt, förutom lite bowling. Det blev en helt del träning med Oscar. Emelie och Jacob kom förbi och åt middag med oss igår kväll

Reebok Easytone har nu satts sig på mina fötter. Dags att få en snygg rumpa och snygga ben, eller vad säger ni?
Känner mig som en kärring!

Jag känner mig som en gammal kärring i kroppen. Min lilla vurpa från skidåkningen har nu satts sig ordentligt och jag kan knappt böja mig. Som tur så hindrar det inte mig från att träna. Igår blev det ett nytt pass på skidorna och det gick särskilt bra denna gång heller. Bara en massa is, så vi fick ge upp efter en timme. Nu är Oscar hemma igen och det blev lite fredagsmys. Idag blev det träning igen som vanligt. Sedan blev det bowling med familjen Mattsson. Min familj vet hur bra jag är på det. Fast idag gick det över förväntad. Middag och melodifestivalen får avsluta min lördagkväll.

Mörbultad imorgon?

Det är ganska ensamt hemma. Nu är det inte så jättemånga dagar kvar tills Oscar kommer hem. Igår sov Malin hos mig så jag fick sovsällskap och ikväll har Emelie och Jacob varit på besök.

Blev en skidtur efter jobbet och det känns som jag gjorde min sista tur för i år. Isig bana och jag i spåren, kan bara sluta illa. Västa vurpan jag gjort på skidor och om jag inte hade lagt mig hade jag nog hamnat i granen.
Hade tänk ta ett premiär åk på nya cykeln imorgon om det blir bra väder. Återstår att se. Nu blir det sägen, för min kropp är ganska mörbultad.