28 oktober

Ganska lugn och behaglig ledighet. Ett besök till biosalongen och Taken 2 fick kicka igång ledigheten. Lördagen bestod av en tripp Freeport och Ikea. Kvällen avslutades med en väldigt god middag och sällskapsspel hos Emelie och Jacob. Vi klarade oss från tidsomställningen och gick upp vid halv 8. Tvingade Oscar att äta frukost tillsammans med mig eftersom jag skulle vara borta hela dagen på utbildning. Kvällspromenad och mys i soffan får avsluta helgen.

En tripp till Skåne

Helgen har varit super härligt. Blev en tripp till Skåne. Första stoppet blev Lund till Linus och Louise. Sedan åkte vi vidare till Kristianstad för att hälsa på Oscars kusin med familj. God mat, sällskapsspel och Andreas fantastiska drinkar avslutande vår lördag. Söndag blev det en toppen frukost och lite spel i trädgården samt lite bus med Alma innan vi åkte tillbaka till Göteborg igen. Tack för att vi fick komma och hälsa på

Back on track!

Har äntligen kommit igång med träningen efter förkylning och resa. I veckan har det varit mycket fokus på styrka och eftersom jag inte vågat dra på allt för mycket i fall jag skulle bli sjuk. Känner mig mycket piggare efter träningen.Annars har det inte hänt så mycket. Det har mest varit jobb och träning. Är på väg ner till Skåne och ska hälsa på bror. Imorgon åker vi vidare.