Drömsöndag

Vaknar med träningsvärk deluxe. Det hindrar inte oss idag då det är strålande sol och våren har äntligen kommit. Vi möte upp Sara, John och Sam vid Nääs Slott och tog en promenad runt sjön som är 8,6 km. Efter halva Sträckan grillade vi korv och njöt av de fina vädret. 

Är helt slut och kommer inte göra något mer idag då kroppen gör ont. 

Strong togheter 💪🏼

Idag har vi varit på Svenska Mässan och tränat. Massvis med olika typer av träningspass ochen hel del människor samlade på en och samma plats. Det var träningspass och föreläsningar hela dagen som man kunde gå på. Det blev totalt 4 pass för min del . Emma höll i ett av passen och var sjukt grym uppe på scen. På eftermiddagen kollade vi på sommarmöbler, men hittade inget vi fastnade för.
Sushi och soffläge fick avslutas vår lördag kväll då vi är helt möra i kroppen.
 
 
 
 
 
 

Holmenkollen 🇳🇴🏆🎿❄️

Nu är vi hemma igen efter ett par dagar i Holenkollen. Oj oj oj vilka dagar vi har haft. Vi såg damernas 3 mil på söndag där vi hade oroligt bra platser vid start/mål. Vi har blivit totalt bortskämda med god mat och dryck. Det var bara att fylla på depåerna när man kände för det. Vi kollade även på backhoppning, en häftig upplevelse då jag aldrig har sett de på nära håll. Sist men inte mist fick vi möjligheten att få hälsa på Marit Björgen samt en guidning av svenska vallningstemet. Resan hem från tävlingsarenan 
till hotellet blev med häst och släde. 
 
På måndagen besökte vi Sector Alarms huvudkontor i Oslo där vi hade två föreläsningar och sedan blev det sightseeing I Oslo. Kvällen blev firade vi med god tapas i centrum.
 
Tack alla fantastiska kollegor och Sector Alarm för ni ger mig denna möjlighet.