Lägenhet

Hemma igen efter helgens tävlingar. Jag är mycket nöjd med mina prestationer. Har en bit kvar tills jag kommer i form.  Men tävling är ju den bästa träningen så det är bara att köra på.

Igår skrev Oscar på kontraktet på vår nya lägenhet och vi får tillgång till den 8:e juni. Jag blir hemma en vecka till och sen flyttar jag ner till Göteborg.

Nu ska jag göra mig iordning och åka in till stan med Caroline och Kajsa. Jag hoppas på att få tag på min massör så han kan fixa min onda nacke också.

Tävlingspremiär!

Om någon timme rullar den vita Saaben ner till Falköping för helgens tävlingar. Mer än ett år sedan jag tävlade sist så jag har inte ritkigt kolla på mina nerver just nu.

Jag hoppas på att det kommer gå bra. Hemma igen på söndagkväll.

Börjar bli nervös

Igår dagen belv den mycket bra dag. Först lite träning på morgonen. Sedan åkte jag till Helena och vi hämtade Sandji på dagis innan vi gick till Fasta Centrum och shoppa. Åkte hem senare på kvällen.

Nu är det mycket nära. Oscar har varit och kollat på en lägenhet och om en och en halv vecka så kanske är den vår. Vi kommer förmodligen få svar idag. Spännande! En 2:a på Vasagatan klart vi ska ha den.

Nu börjar jag bli nervös inför morgonens tävling. Det är mer än ett år sedan jag tävla sist och nu är jag tillbaka igen. Det trodde jag inte om jag ska var ärlig.

Nu har Elina kommit och vi ska äta frukost, får se vad vi hittar på.
/lisa

 

Lisa är bäst, hon krossar alla imorn och vinner! bara så ni vet/ elina ♥