Besök!

En fantastisk helg tillsammans med mamma och syster! Vi har varit på spa hela lördagen. Sankt Jörgen park resort gör en aldrig besviken, mysigt och mycket fint spa i världsklass. På kvällen blev det tacos tillsammans med morbror Magnus som var hemma i Sverige och hälsade på. Killarna mot tjejerna i en curlingmatch avslutade vårt lördag. Tjejerna vann såklart!

Idag åkte vi till Särö för en havspromenad och ladda upp våra batterier inför hockey finalen.  Dock så somnade jag så det var inte en så lyckad match. Hann med lite shopping innan vi åkte till flygplatsen.

Tack för en mysig helg! 

16/2

Den här vecka har det varit fokus träning. Löpning ståd på schemat samt mycket benövningar. Inspirationen är på topp och kroppen börjar komma i form. Grym känsla! 
Helgen var varit ganska lungt. Tittat på OS och hejat fram Sverige, varit på bio med bröderna M, promenerat vid havet och självklart tränat. 
Nu laddar vi för en ny vecka. 


Mot nya mål!

Jag vet inte om jag har gjort rätt beslut, men chansar jag inte så vet jag inte heller. I slutet av mars flyttar jag tillbaka till Stockholm för nytt jobb och nya utmaningar. Dock lämnar jag livet i Göteborg vilket känns konstigt. Självklart ser jag fram emot detta och jag är väldigt förväntansfull. 

Dessutom har jag hoppat på en utmaning till. I höst cyklar jag till Prag, 66 mil på 5 dagar tillsammans med ett gäng människor. 
Dags att lägga timmar på cykeln och få mil i benen. Nu kör vi!!