Släkten är bäst!

Först och främst vill jag tacka morbror med familj för en fantastik helg. Har haft det super roligt och det har varit extra speciellt då alla verkligen kunde medverka under lördagens trädgårdsfest.
Jag och Oscar fick smita i väg ett par timmar för att kolla på supermatchen på Ullevi. Är lite smått besviken på Zlatan. Synd att dom inte gav mer, fast det får man räkna med när det är träningsmatch. Häftig känsla att få se allt live.
På söndagen åkte många hem, vi som var kvar hann med att åka lite båt och ring på sjön. Dessutom hann vi även med ett besök till Liseberg på fredagseftermiddagen. Mamma kammade hem ett par vinster dom vanligt.
Tack åter igen för en fantastisk helg allihopa!

Semestern är över!

Semestern slut och nu blir det arbete resten av detta året. Tillbringade dom sista dagarna i Lysekil tillsammans med Oscars familj. Lowa var även och hälsade på ett par dagar.

Home sweet home

Jag och Oscar har varit i Stockholm ett par dagar. Varje gång jag är och hälsar på känns det som hemma. Vi åkte i lördags förmiddag. Blev ett stopp på vägen då vi åt lunch med mamma och pappa. Liten suprice för mamma då hon inte visste om att vi skulle ses. Resan fortsatte sedan till Stockholm och Helgö. På kvällen grillade vi pizza hemma hos Kajsa och Jeppe. Riktigt gott, det kan jag verkligen rekommendera. Dagen där på begav vi oss vidare till Harholmen och ett besök hos familjen Siönäs. Tillsammans med mina vänner har jag haft två fantastiska dagar. Det blev en kort visit och nu är vi på landstället i Lysekil och gottar oss.