Januari månad är slut

Igår fick jag sluta tidigare från sista lektionen och jag kom hem i skaplig tid. Vi skulle på årsmöte klockan 7 och innan det vill jag åka och hämta mitt körkort. Men jag ville inte åka själv, så jag tog med min syster. Vi hade lite bråttom för dom stängde 7 och vi åkte 10 i. Jag hann och vi åkte direkt till klubblokalen, där blev det massa prat och efter mötet blev det filmvisning. Min och Luddes film blev succé och det var många som gillade den. Efter en stund åkte jag, Ludde, Sebbe och Rasmus ner till stan och köpte lite godis och där efter åkte vi hem till mig. Vi tittade på film och senare på kvällen så skjutsade jag hem dom även Angelica för hon var hos oss med.

Idag gick jag upp vid 9 och tog fram mina cykelkläder, vi skulle köra ute. Men så ringer min tränare och säger att de blir inne i stället. Det hade jag inte alla lust med. Men jag fick göra de ändå. Så det var bara att packa väskan och cykla bort. Nu ska jag hjälpa pappa och göra det sista i mitt rum, så ska jag förhoppningsvis flytta in där. Mamma och jag ska till Ikea och köpa nya grejer till mig med.


Pussssssss

Torsdag och fredag

Igår efter skolan träffade jag My efter skolan och vi tog en fika på stan. Efter det gick jag till Sebbe och så gick vi upp till träningen. När vi kom dit stod alla utanför. Det var ingen som hade någon nyckel. Så vi bestämde oss att för att ställa in den. Så jag drog ner till Sebbe igen så kollade vi på film. Gick hem vid halv 9.

Idag hade jag sovmorgon och åkte in till skolan runt 11. Åt lunch med mina kompisar. Just nu harjag Foto b lektion. Fast vi gör inte så jättemycket.Ikväll ska Ludde och jag visa upp vår film som är klar. Sen får vi se vad som händer ikväll.


Puss

Ingen får kalla mig för maggan!

Många kanske har läst Kajsas blogg. Där hon har skrivit att jag ska börja kallas för Maggan. Jag kan bara säga att det är TOTALT FÖRBJUDET!! Mitt namn är Lisa och inte Maggan och det värsta jag vet är när någon säger Maggan till mig.

För övrigt har det varit mycket den här veckan. Igår slutade jag klockan 2 och kom inte hem förens vid 6. Finns en lång historia på Kajsas blogg.  Jag hann äta en macka och sedan kom min tränare och hämta mig och så åkte vi bort till träningen. Vi hade cirkelträning och det var jobbigt. Jag känner idag att jag har träningsvärk men bara på ena sidan. Måste ha gjort något knasigt.

Idag blev det en lång dag och jag började halv 10 med lite Matte. Där efter var jag i skolan ända till halv 5. Kunde åka hem utan några problem idag. När jag kom hem bytte jag om och satte mig på testcykeln. Nu håller jag på och försöker fixa det sista med filmen som Ludde och jag har gjort. Den ska vara klar till på fredag då den ska visas upp.  Nu ska jag sova. Blir uppstigning 6 imorgon bitti. Är en kort dag och jag ska träffa My efter skolan. På kvällen blir det träning.

God Natt