Sista augusti

Jag skulle behöva ett mirakel just nu. Något som bara förändrar allt.  Ska till läkaren snart och ta lite nya prover då jag hade förhögt värde i musklerna. Förutom de har dom inte hittat något.  Nästa steg är att göra astmatest och allergitest som jag har gjort ett antal gånger nu. Bara att göra som dom säger och hoppas på att de hittar något.
Blir en sväng till IKEA för att fixa lite saker till hemmet.

Oscar och jag beger oss till Södertälje imorgon.

Klarade det!

Det är helt otroligt. 9 sekunder snabbare var min morbro och jag hade hoppats på att jag skulle kunna springa fortare. Det regna och var 15 grader ute. Första starten skulle gå 22.00 men det blev försenat och kom inte iväg förens 22.40. Men jag klarade och fick tiden 53.27, inte illa pinkat!  Idag har jag ont ikroppen och jag borde inte tagit i så mycket som jag gjorde. Det var ju så roligt.

Midnattsloppet

22.00 går första start ikväll på Midnattsloppet och jag vet inte hur jag ska orka de, med tanke på att jag knappt har kunnat träna.
Det regnar och är riktigt rusk väder. Under timmen ska jag i alla kunna klara av hoppas jag.Återstår att se! Resultatet kommer imorgon.