Söndag 31 maj

Idag har det varit fullt schema, jag började med att tvätta min pärla. Efter det satte jag mig och plugg, jag blev äntligen klar med ett arbete. Nu har jag bara tre arbeten kvar. Efter pluggandet åkte jag ute en sväng och träna. Efter träning åkte jag till klubblokalen och lämnade lite saker och åkte direkt till jobbet och jobbade en stund.

Imorgon åker jag in till skolan på morgonen och är där till lunch, efter lunch ska jag fixa dom sista sakerna till studenten och kanske åka en sväng till Helena.

God natt!

Kyss - Lisa

Lördag 30 Maj

Igår var jag i skolan och gjorde ett naturprov vid lunch. Efter provet åkte jag direkt till Helena. Vi gick och hämtade Alliou på dagis och därefter gick vi till en lekpark och lekte en stund. Vi gick tillbaka till Helena och hämtade lite saker och gick vidare till Madde. Där fick vi middag och jag satte ihop Allious cykel som han hade fått. Jag åkte därifrån vid 7 tiden och mötte upp Emelie, Sebbe och Korre i Tumba. Vi åkte vidare hem till mig. Vi spelade lite basket och kollade lite på film under kvällen.

Idag vaknade jag i skaplig tid. Tog ner Tc från vinden och ställde den i solen och körde ett pass. Efter träningen åkte jag och handlade åt mamma. Nu måste plugga så jag blir klar med allt.

Pusskram