30 december

Julstöket har lagt sig och alla har åkte hem till sig förutom jag. Det har varit ett par intensiva dagar och man ska hinna med att göra massa saker när man är uppe och hälsar på. Har fått en blåtira av mamma när vi var på Bodaborg och pappa har ramlat av stegen och skrapade upp huvudet. Tack och lov gick allt bra! Har trängts bland människor i mellandagsrean. Igår blev det ett besök på Tom tits experiment och på kvällen åt vi middag ute på Helgö med Kajsa och Jeppe. Idag blir det träning och shopping och sen är det inte så många timmar kvar på detta år.

25 december

Har haft en rolig och underbar julafton.
Pappa och jag åkte längdskidor på morgonen. Jag var lite ranglig men kom hyfsat snabbt in det. Tekniken var väl inte det bästa men jag kom fram i spåret i alla fall. Jullunch och Kalle Anka sen kom tomten på besök. Under kvällen öppnade vi julklappar och spelade spel. Hann även med att tända ljus till farmor och gratta henne på födelsedagen.

Idag snöar det ännu mer. Så det blir väl pulka åkning för hela slanten.

God Jul!

Nu är det äntligen jul! Befinner mig hemma hos mamma och pappa. Landade igår på Bromma flygplats där syster väntade. Fick en chock när min äldsta kusin överraskade mig vid flygplatsen då han bor i Thailand och inte sett honom på ett tag. Hämtade upp moster och minsta kusin och vidare till Södertälje. En överraskning för alla andra när Johan klev in genom dörren.
Idag har det varit pulka åkning i den härliga snön och bara massa mys med familjen. Nu är det uppesittakväll med Bingolotto. Hoppas jag vinner något!