Längtan efter jul

Längtan till jul är stor. Tur att det inte är så många dagar kvar.  Det har varit mycket jobb på senaste tiden vilket har resulterat att min kropp känns lite sliten och träningen har trappats ner betydligt.   Har känningar av en förkylning som inte vill bryta ut. Just nu försöker jag göra mig av med den så jag kan komma igång igen. 

Förra helgen blev lugn. Det blev en sväng till Ullared och årets första julklapp inhandlad. Vi passade på att storstäda lägenheten och rensa ut gamalt skit.  Samt en bit mat tillsammans med Emelie hanns även med. 
En tripp till Malmö

Har tillbringat helgen i Malmö. Det har varit föreläsningar med fokus kost och hälsa. Riktigt inspirerande och lärorikt. Det är så roligt att få träffa nya människor och få lära känna så många.
Jag har även fått chansen att busa lite med min underbara bror. Vi passade på att äta god mat och utmana varandra i bowling. Den här gången vann han, nästa gång kommer jag och Louise krossa honom. Fantastisk helg! Nu har jag vintern att se fram emot och inte minst våren. 
November


Just nu vill man bara gosa ner sig i soffan med en kopp te i handen och läsa en bok eller kolla på en film. Tråkigt nog så finns inte det på schemat. Det ska hinnas med andra saker som gör att man får prioritera bort andra saker. 
Tack och lov så finns helgen. Föregående helg fick jag chansen att träffa vänner som jag inte sätt på väldigt länge. Tack Johan för en tevlig och rolig middag och grattis ännu en gång. För övrigt har Oscar och jag tagit det lite lugnare och blivit besatta av serien Bron.