Besök från Södertälje..

Min kära mamma och pappa kom ner på ett litet besök under denna helg. Lördagen började med en långpromenad i Slottsskogen och sedan lite bowling med kusiner. Jag, Johan och Caroline var i ett lag och vi spelade snabbare än dom vuxna så de slutade med att vi började spela mot varandra istället. Jag var så nära på att vinna när det bara var några få minuter kvar. men snubblade precis på mållinjen och kom såklart sist av oss tre.
På kvällen blev det middag och Oscars föräldrar kom även förbi för en bit mat.Riktigt trevligt!
Idag tog vi en liten sovmorgon och även en långpromenad i skogen. Mamma och pappa packade sina saker inför hemfärd. En lunch tillsammans innan vi skiljdes åt.

Har varit en jättemysig helg och är väldigt glad att dom kom ner och hälsade på.
Äntligen helg

Då var det äntligen helg och man får chansen att vara ledig. Mamma och pappa sitter i bilen påväg ner till mig och ska tillbringa sin helg här. Under helgen ska jag ladda batterierna och umgås med min familj så mycket som möjligt.

Hämnden är ljuv!

Trodde jag skulle få lite sovmorgon idag. Efter alla mornar när jag har gått upp tidigt har jag retat Oscar och tvingat upp honom när jag har gått upp. Tycker att han sover för mycket, nästa så att han sover ihjäl sig. Idag kom hämden kan jag säga. Han håller på och kittlar mig när klockan är 07.00. Inte okej! Han sätter på tv på hög volym och stänger inte dörren efter sig, plus att han gör oväsen i från köket. Tror ni att jag var glad när jag skulle gå upp. NEEJ!

Trodde inte att det kunde bli så här stökigt när man bor med Oscar. Han brukar alltid plocka upp efter sig och vara noga med att inget finns på golvet. Okej, nu ska jag inte bara skylla på honom för det mesta som är där är mitt. Ops! Dags att städa!!