SP Tiger 0604 <3

Då var man hemma igen, efter en undrbar vecka i spanien med min klass.

Jag har nog aldrig skrattat så himmla mycket i mitt liv som den här veckan. Vi har haft det så himmla bra, fast vädret var mycket dåligt dom första dagarna vi var där, men vi fick turen med oss och hade strålande sol i 3 dagar. Vilket gjorde att vi kunde vara på stranden, spela vollyboll och bada.  Vi gjorde allt för att få stanna där en vecka till för vi trivdes så himmla bra, men så klart fick vi ju inte det.  Det belv mycket tråning för min del i de hårda värdret och jag trodde att jag skulle ligga på sjuksängen i ett par dagar, men jag klarade mig riktigt bra och är frisk. Under de här dagarna har vi hittat en bra dans bar så vi nästa gått till vara kväll, vi hittade ett vattenpip ställe som många gick till och det blev till en favorit. Vi hade en svart och vit sten som vi kallade för "svartepetter" som man skulle gömma hos varandra och den som hade stenen till middagsmötet på kvällen, var tvungen att göra ett straff som vi andra fick komma på. Jag hade turen och fick aldrig stenen. En kväll lyckades jag få en dejt , men jag dissade honom. För vi hade andra planer på kvällen där. Vad har vi mer gjort?  När de regnade körde vi sing star, buzz eller gitarr hero eller så kunde man kolla på film. Veckan blev mycket lyckad och de här kommer man minnas hela livet. Då är det ett år kvar till nästa Spanien resan och sista med. Tack för allt!  <3

image181

image182

image183
image184

image186

image187

image188

image189


Spanien <3

Nu har jag varit ungefär halva tiden i Spanien. Vädret har varit ur uselt. Det bara regnat och regnat.  Det var sol igår men då var vi ute på äventyr och hade våtdräkter på oss så där fick vi heller ingen sol.

Måste berätta om vårat äventyr som vi gjorde igår, Canyoning!
Det började med att 3 oranga jeppar plockar upp oss vid 9. Regnet öser ner och ångrar sig att dem följt med, men det går inte att återvända. Vi var 6 st i våran bil. Bli resan skulle ta ungefär 2 timmar. Han som körde våran bil var bossen för allt och var dålig på engelska, och det gjorde svårare för oss att förstå. Efter ett tag så börjar Nicole prata med honom och skulle fråga om han hade en vattenskotter .Då säger han piipi och poopoo, Ingen av oss förstod vad han sa. Men efter ett tag så börjar jag as garva och kommer på vad han merna och han menade om någon av oss behövde kissa eller bajsa och alla sitter nu och skrattar i bilen. Efter en timme så har vi börjat åka upp för en backe och där stannar vi och går igenom lite information samt att vi ska skriva i lappar.  Vi hoppade in i bilarna igen och nu hade solen tittat fram och fler och fler blir på bättre humör och börjar tänka att de här ska bli kul. Men sen händer det något riktigt hemskt! Chaförren tar en 90 grader sväng och svänger in på en liten liten grusväg som knapp är en väg. Det finns inget staket eller något annat för säkerheten. Där ner för gasar han på i bra fart och vi börjar tänka vad har vi gett oss in på. Sen säger han ajaj ojoj och då var de stora gropar i den så kallade vägen och hela bilen dunsa som en studsboll och där inne sitter i som små popkorn och flyger runt. Vägen blir bara mindre och minder och skarpade kurvor. Helt plötsligt kommer en skarv sväng som inte gick att köra runt. så mitt  svängen stannar vi och glider långsamt neråt. Det vi har framför oss och det är en stup rakt ner och vi kommer ingen stans. Lowa började gråta och mina ben var som spagetti. och då släpper han ratten och säger no hands och skrattar och där bak sitter 6 livrädda barn. Men i alla fall så klarade han kruvan galant och det märktes att han hade kört många gånger. Vägen forsätter ett stund och vi var äntligen framme. Vi gav kruvan namnet döds kurvan. Men i alla fall när vi kommer fram tar vi på oss våtdräkter och hjälmar och bälten och går sedan ner mot forsen som vi ska klättra ner för och hoppa. Det var jättekul och fast lite kallt i vattnet , men de försvann efter en stund. Efter 5 timmar  var det daxs att byta om och åka hem. Då började rädslan komma fram igen på att vi ska upp för samma väg som vi åkt ner för. Fast det var betydligt mycket ofarligare än ner vägen. Vi stannade på samma ställe som innan och nu säger dem att det är race mellan bilarna. Våran bil var så klar först och så svänger vi in på en sån där hemskväg ingen och där gasar han så mycket han bara kan. Helt plötsligt åker vår bakdörr upp och vi skriker och ingen där fram fattar vad vi menar. Jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv på en och samma dag. Det var de bästa jag gjort på länge och jag ångrar inte att jag åkte på det.

image190

image191

image192

image193

Nästa Destination Spanien!

Nu är de bara 2 dagar kvar tills jag åker till Spanien och jag tänkte att jag skulle skriva nu, för sen kommer jag inte att ha tid. Idag i skolan så var de det gamla vanligt sluta halv 5. Men de var inte så många i min klass där. Sen hade jag ett spanska prov och engelska läxa som skulle in idag. Men jag har varit lite slarvlig och har inte orkat plugga.

Imorgon är jag ledig så jag ska förmodligen till Mimmi under dagen och sen kommer Lowa och hon till mig på kvällen och sover över. Dem har lovat oss 26 grader och strålande sol på torsdag och fint väder hela veckan. Så de får vi hoppas på.

För övrigt så saknar jag min kära mormor. Jag får ju inte träffa henne, när dem andra åker ner och tävlar i Linköping. Så lyckat till så får jag hoppas att de kommer gå bra för bror och syster. Men även för dem andra brudarna.


image180
Apelsinlunden - Klassen 2007 <3