Sista dagen

Sista kvällen på Mallis. Regn som vanligt och väderprognosen för den här veckan är 24 grader och strålande sol. Vad är oddsen?!
Vi har varit i en större stad för att åka och skriva på lite papper hos polisen för att polisrapporten ska vara giltig till försäkringsbolaget. I det här fallet hände det inte mig något. Men jag var vittne och stöd till Electra. När vi var tillbaka till hotellet blev det två hårda träningspass och en fantastisk middagsbuffé med massa gott. Har nog aldrig ätit så mycket med fisk som den här veckan. Stort plus till hotellet som har lagat fantastisk mat. Imorgon är det tidig hemfärd.

Semestern börjar lida mot sitt slut

Nu har vi inte många dagar kvar tills vi ska åka hem igen. Vädret är fortfarande piss och det börjar bli en vana. Det har varit träning på schemat som vanligt och jag tror att vi kommer bli ganska vältränade om vi fortsätter så här. Igår tog vi bussen in till Palma för shopping och tyvärr hamnade vi i lite tråkigheter. Tack och lov blev det inte värre än så.
Idag gick vi en tur till den byn som ligger bredvid våran. Tre träningspass som vanligt och ikväll är det show på hotellet.

Skitväder!

Vi har fortfarande dåligt väder och man kan nästan tro att vi är på en träningsresa. Vädret gör ju att vi har fokuserat på träning och hälsa istället. Imorse var vi på ett träningspass som vi trodde att det skulle vara lätt som en plätt. Nehe du, glöm och dröm! Det blev ett mördar pass och vi utsattes för alla möjliga övningar. 1 timmes träning och vi var helt färdiga. Mjölksyra upp till öronen samt träningsvärk från tidigare pass. Vi kunde hugga in med gott samvete på frukostbuffén igen. Vi bor på ett ganska lugnt område så det finns inte så jättemycket att göra just där vi bor. Däremot har vi en strandpromenad som är väldigt fin att gå.
Därefter har vi bara slappat på hotellet och laddar nu upp för lite eftermiddags träning.