Mösspåtagning!

Efter lunchen samlades alla 3:or vid Karlbergsslott och så höll vår rektor tal och så skrek vi HURRA och satte på oss våra studentmössor samtidigt som vi skålade med varandra. Det blev fotografering och lite mingel och därefter fick vi gå hem. Vi samlades ett gäng och åkte till Kungsträdgården och åt glass tillsammans.

När jag kom hem var jag så trött så jag somnade i min säng. jag sov så gott, självklart skulle Kajsa komma och väcka mig i min skönhetssömn. Jag gick ut och tvättade min cykel och Kajsas tempocykel. Precis när jag var klar kom Ludde. Medan vi väntade på Kajsa så kom Stefan med sin nya motorcykel, den var riktigt najs. När Kajsa var klar åkte vi 3 ut och rullade lite. Jag är fortfarande lite orolig för min hals och min läkare har varnat mig om att jag måste avstå om jag känner mista lilla pga mitt hjärta. Jag har inte haft ont i halsen sedan imorse och det brukar komma tillbaka på kvällen. Nu hoppas jag att det är borta helt. För jag vill verkligen köra i helgen!!

Nu måste jag gå och packa och fixa, ska lägga mig tidigt ikväll.

Pusskram    

(fler bilder kommer) 


Skolan

Sitter i skolan med 4 andra från min klass. Vi har dubbel lektion i Internationell ekonomi och vi har en uppgift vi ska göra så man behövde inte komma på lektionen, men vi är duktiga och sitter här och pluggar ändå. Vi har snart lunch och efter lunch ska vi samlas vid Karlbergs slott och ha mösspåtagning.

Nu ska jag fortsätta...

Hammarö

Jag fick precis reda på att jag startar först på fredag! Det är det värsta man kan göra. Usch, jag hatar att vara först ut.