Första dagen på allvaret!

Så då var de första riktiga dag i skolan. Så nu går man i 3:an och går ut i sommar. De var lite segt att gå upp klockan 6 imorse. Vaknade med mega träningsvärken i benen. Men ändå inte så jätte farligt.
Det är ganska mycket nya ämnen man börjar med och nya lärare så det har börjat kanske lugnt ändå. Idag har jag skrattat ganska mycket, egentligen inte åt något speciellt, vara bara på bra humör och skratta åt allt jag tycket var roligt eller så var jag trött. Men roligt var det i alla fall. Dessutom har jag fått 2 blondin poäng. Det är nämligen så att skolan har byggt ut och så har vi lektion i ett av dem nya klassrummen och då satt jag och kollade runt lite och hittade ett par fönster i taket. Så jag började tänka mig in och började då prata med Emelie och säger
- Tänk om det skulle börja brinna utanför dörren och vi har bara en utväg och det är genom fönstret. Då måste vi göra pyramiden och typ leka att vi är gymnaster för att komma upp dit. Det kanske är 2- 3 meter upp. Emelie kommer då med ett as garv och bara skakar på huvudet. Jag skrattar med henne för att jag tror hon tycker det är roligt. Men då säger hon
- Lisa ibland undrar jag vad du tänker med. Jag hoppas du är trött för om du kollar lite till åt höger. Så jag tittar till höger och ser att där finns det en dörr och ovanför dörren finns det en skylt där det står EXIT på. Så vi fick oss ett gått skratt. Men det bjuder jag på.  Åkte hem direkt efter att jag sluta, eller jag väntade på Ludde "Lillebror" som har börjat på skolan. Så vi tog sällskap hem. Vi 6 tiden gick jag till Johans jobba och mötte honom där och så tog vi oss en fika och sedan satte vi oss på bryggan och prata en stund. Vid 9 tiden blev det kallt och vi skildes åt var sitt håll.

Imorgon börjar dagen med fysträning. Sedan fortsätter det med Naturkunskap. Får se vad jag hittar på på kvällen. Mimmi ska sova här på onsdag :)


För övrigt så har blev min cykel såld idag, jag fick inte ens säga hej då. När pappa kom hem från jobbet idag kom han med 2 pedaler och sa såld. Så nu får jag köra Mtb för tillfället.


Helg

Då var de helg igen och på måndag börjar allvaret. Men jag ser fram emot det. Jag och Kiefer har bestämt att vi ska bli plugghästar och plugga så fort vi får något. Vi får väl se hur långt de går.


I torsdag var jag i skolan bara någon timme då vår lärare gick igenom hur man ska jobba med sitt projekt arbete. Sedan fick vi gå hem. På kvällen ringde Johan mig och han sa till mig att jag skulle vara klar vi 8 tiden och att han skulle komma och hämta mig, men inte vad vi skulle göra. Så det blev en liten överraskning. Så han bjöd mig på bio och vi såg Batman. Den var faktiskt ganska bra, lite lång kanske. Jag sov länge på fredagen. Ingen skola för min del. Man fick åka och bowla om man ville men jag var inte på det humöret. Så jag åkte ut på en träningsrunda. Börjar äntligen komma igång. Fast de går inte fort. Men doktorn har sagt att de måste ta sin tid. Jag hoppas att jag blir helt frisk snart. För jag längtar till att få träna som vanligt.  Vid 7 tiden hämnade Mattias och Johan mig och så åkte vi till Edde. Där vi hjälpte honom lite. Efter det tog jag bussen till Enhörna och Elina mötte mig. Så satt vi och kollade film och pratade en massa. Jag sov över där och nu ska jag snart till min älskade moster. :)

Jag saknar tävlingarna och allt cykel folk! :(

Jag önskar att någon förstod mig!


 

Det är ingen, verkligen ingen som vet hur jag mår innerst inne. Om jag bara får vara mig själv och får göra det som jag mår bra av, utan att folk ska lägga i och påpeka vad som är rätt eller fel. Den dagen kommer när jag ska visa eller alla att jag med kan, det vet jag! Men just nu känns det som jag bara vill ge upp allt bara för jag orkar inte mer kritik och alla kränkningar. På ett sätt blir jag taggad av det, men ibland eller oftast blir det för mycket. En dag kommer jag bevisa för eller alla att jag med kan och vill! Ni ska allt få se. 

Igår var min sista dag på lovet så jag tillbringade kvällen med Chris och Kiefer. Först kom dem till mig och vid 11 tiden åkte vi till Chris och badade Jakutzi . Idag blev jag väckt av 2 flodhästar som hoppade i min säng ( Chris och Kiefer) Efter som kvällen innan röstade ut mig och jag fick sova själv. Men det gjorde inte så mycket..  Så kvart i 9 gick vi upp och gjorde oss i ordning för Chris var tvungen att lämna bilen hos sin pappa vid 10. Så vi åkte och käkade frukost på John Chris och satt och njöt av våra sista timmar innan vi började skolan. Kajsa kom även och käkade frukost med oss. Senare gick vi till Kungsträdgården och väntade på Ida- Marie, efter det åkte vi till skolan..