Vattensportdag

En toppen dag tillsammans med familj och släkt. Det har varit fullfart från början till slut. Vattenskidor och åka ring bakom båten var det som var huvudsyftet med dagen. Det ska bytas plats, försöka få i varandra i vattnet och se till att överleva själv är man sitter på ringen. Det är på liv och död när man ger sig ut på vattnet tillsammans med övriga ungdomar. Men som vi har skrattat, skrikigt av skäck och haft skoj. En lunch paus hann vi med innan det var dags igen. Tråkigt att solen inte var framme. Vi var i alla fall utrustade med våtdräkter, vilket är lite fusk.
 
Tack morbror Magnus för att du gör detta möjligt!
 

 
Svensksommar ☔️

Hemma ett par dagar och ett besök från Skåne innan vi åkte vidare uppåt i landet. Jättemysigt att Oscars kusin Sofia med familj kom förbi och hälsade på oss. Självklart spelade vi tågspelet hela kvällen.
 
Nu är vi i Östergötland och träffar familj och släkt. Vädret är fortfarande inte på vår sida, men ett dopp i sjön hindrar oss inte. Igår var vi i Bergsslussar och kollade på båtar som slussades igenom. 
Tyvärr var det inte så mycket båtar. Förmodligen på grund av de dåliga vädret. 

Tack för denna gång

Eftersom regnet inte vill ge sig finns det inte så mycket att göra när det är dåligt väder. Sista dagen hann vi plocka jordgubbar och njuta av den sista solen. Vi avslutade kvällen med grillade hamburgare och massa mys med hundarna. Vi försökte sno med oss hundarna hem, men svärmor har fullkoll på dessa godingar. Nu tackar vi Lysekil och Skalhamn för denna gång.