Jullov Lördag 29 dec

Oj vad veckan har gått fort det är redan lördag och inte alls många dagar kvar på de här året. I torsdags träffade jag Sandra inne i stan och så shoppade vi lite, sen åkte vi till Solna hem till Emelie och där var Lowa, Maria och Tove :) Vi spelade lite Buzz och singstar, kollade på film och spelade spel, Rita och gissa.Det var Sandra, Lowa och jag i ett lag och de var så nära på att vi vann. Men vi lät dom andra vinna så dom inte skulle bli ledsna.  Senare åkte Sadra och jag hem till henne och sov där. Dagen efter så vaknade vi i skaplig tid och åkte till Barkaby outlet och shoppade lite, sen åkte vi även in till stan och solade lite. Tog farväl från varandra och sen åkte vi hem till vara och en. Kom hem och käkade lite och så, helt plötsligt plingade de på dörren och så stod Kiefer där. Så vi spelade lite Hitta Nemo på Playstation, sen kom även Sandra med och Oscar dök upp rund halv 12 på kvällen. Så vi spelade lite spel och söng sing star och var uppe till 5. I morse väkte mamma oss och klockan var 12. Men vi somnade om och vaknade typ vid 1 igen. Käkarde frukost runt 2 och satte oss senare vid soffan och spelade lite Gitarr Hero och sjön Sing Star. Sen plingade de på dörren ingen och så kom Robban helt plötsligt. Men han hann inte vara där så länge för en alla skulle gå hem. Jag är la mig i soffan och somnade en stund.

Imorrn fyller pappa 50 och de kommer massor med folk hit. På kvällen kommer även Elin hit och ska vara här i några dar :) Ska bli kul kul :)


pusskram - Liiiisaa

Tjocka släkten

Igår var de julafton och vi hade det riktigt mysigt. De började med att vi gick upp runt 9 och åt frukost sen åkte pappa, jag och morbror till Tveta och gick mil spåret. När vi kom tillbaka så gjorde sig alla i ordning och det var upp dukat för julbord. Efter det satte vi oss och kolla på Kalle och därefter öppnade vi julklapparna. Det tog ett tag och efter det var de många som var trötta men de blev lite sällskaps spel och film tittande. Som några  fick i julklapp. Kajsa och jag fick ett playstation i julklapp och singstar samt massa annat. :) Det blev mycket lykat :)

Idag  var de upp tdigt igen. Fast idag åkte bara morbror och jag ut till spåret och sprang 7 km, gick helt okej, men jag hade ganska ont i rumpan från igår. Sen var de bara hem och göra sig i ording och väg till jobbet. Idag har vi mest tagit de lungt, myst med varandra och spelat massa spel. Kollat även på lite fler filmer. Senare ska de tydligen bli sing star tunering bland släkten Dahlberg. Vi får väl se hur de kommer sluta ;)

 Merry Christmas

image125

image126

image127

23 December

Först vill jag bara tacka mina underbara vänner för att dom ställer upp och stöttar mig :) Det betyder så himmla mycket. Utan er hade jag inte klarat mig. Den här helgen har varit lite halv jobbigt. Men det var lika bra att jag fick ta den här smällen, det kom verkligen som en chock, men det känns också som en lättnad. Jag känner mig fri och det känns så skönt. Jag får göra precis vad jag vill utan att någon ska bevaka mig.  jag älskar mina vänner verkligen! tack för allt!

Tillbaka till helgen så i fredags hade vi julavsluting i skolan. Det var lite lekar och så. Sen efter de gick Lowa och jag på stan en stund och köpte dom sista julklapparna. Efter de åkte vi till Ekerö och hälsade på mamma på jobbet och så köpte vi godis och hyrde film. När vi står och väntar på bussen som var 15 min sen. Stannar en branbil och börjar flörta med oss. 4 st branmän vinkar och skrattar lite. haha. Det såg så dumt ut bara. När vi kom hem till Lowa så la vi oss i soffan och kollade på film och åt godis. Sen kom mamma och hämtade mig efter hon hade slutat. Åkte hem och åt sen åkte jag till stan och träffade Sandra. Planerna var att vi skulle till Oscar. Men eftersom Kiefer inte kunde komma in till stan och så. Så skulle vi åka till Sandra. Precis när vi ska åka så ringer Kiefer och bara dyker upp från ingen stans. Så han följde med oss. Jag skämde ut mig med. men de var inte så farligt. Nu kunde jag ju äntligen vara mitt rätta jag :) När vi kom till Sandra så la vi oss i soffan och åt glass. Vi vaknade inte så farligt sent. Åkte där ifrån vid 2 och var hemma runt 3. När jag kom hem hjälpte jag pappa lite och så tog jag ett tränings pass på rullen hemma. Idag vaknade jag vid 11 och tog en träningsrunda som blev 3 timmar. min när jag inte hade så långt kvar hem sprack min bakhjul, så jag fick gå sista biten hem och jag var ganska frusen.  och nu har mina kusiner kommit  och moster :) Och i morgon är det ju jul afton :) mys


Sköt om er... Pussss- Lisen