Ooops..

Oscar kommer inte bli glad på mig. Har råkat missfärga hans tröja. Från och med nu är den lila/rosa istället för vit. Var inte med mening att min röda skulle hamna i samma tvätt. Får väl gömma tröjan och hoppas att han inte kommer att sakna den eller så får jag säga att den ska vara så. Eller bara säga sanningen helt enkel.

(Bilden visar inte riktigt den rätta färgen)

Ledig dag!

Ledig dag! Sol och 12 grader är ett bra tecken på att det är vår. Till och med vårkläderna kom fram. Underbart!
Tillbringat dagen med Sara, lite shopping och förberedelser in för resan som sker på fredag. När jag kom hem blev det bullbak och nu är det kanelbullar i hela köket. Dags att göra lite mat innan Oscar kommer hem och sedan ska jag börja packa lite.Norge och cykelkurs

Hemma igen efter ett par dagar i Norge. Cykelutbildning med jobbet då vi haft en del föreläsningar och test av cyklar. Var ett par händelserika dagar och fint väder fick vi med. Kom hem igår eftermiddag och tillbringade kvällen hemma hos Emelie och Jacob tillsammans med David och Tina. Självklart var Oscar med också. Det blev spel och plockmat. Idag tog jag mig en lätt tur på cykeln. Hann titta en stund på en fotbolls match. Oscar och jag var en sväng på Ikea och så blev det ett träningspass på gymmet.
Imorgon blir det jobb som vanligt och på fredag åker jag till Italien.