Söndag

Har varit en seg dag. Både Oscar och jag vaknade ganska sent. Åt frukost och sedan tog en promenad in till stan. Var inte hemma skärskilt läge för vi skulle iväg på en lägenhetsvisning. Jag hoppas att vi får den, dock är den inte lika fin som den vi bor i nu, men den var ändå mysig och vi får ha den så länge vi vill om vi ni få den vill säga. Får svar senast på tisdag. Imorgon blir det jobb som vanligt. Ska försöka öka min träningsdos ett snep nu. Har varit ganska dålig med träningen. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag har jobbat mycket.

Ledig dag

Mamma ringde och väckte mig och sa att det var bombhot i centrala Göteborg. Jaha, vad gör man då? Tur att vi bor inte bor i centrala Göteborg. Oscar och jag bestämde oss för att ta en löprunda vid Delsjö området. Lite mat i magen innan vi bestämde oss för att åka in till stan trots det som sades på nyheterna. Ska snart bege mig till Kungsbacka och träffas kusiner och mormor.

Skänkt pengar till Rosabandet

Dagarna går ganska fort och vi har kommit en bit på vägen. När jag kom hem slängde jag mig på soffan och satte på Rosabandet galan på 3:an. Jag blev så gripen av en av klippen där dom berättar vad dom har gått igenom så jag skänkte 100 kr. De var det bästa jag gjort på länge, samt att de har varit det bästa köp i hela mitt liv. Imorgon är det fredag och min chef sa att vi ska få gå hem tidigare så vi inte missar fredagsmys. Nu blir det läggdags så jag kommer upp imorgon.