Vardagen

Sova, äta, jobba och träna. Sova, äta, jobba och träna. Ja just nu blir det inte så mycket mer än detta. Allt flyter på och jag tänkte att jag skulle börja dela med mig med träning och uppladdning inför sommarens/höstens utmaningar. Eftersom kroppen inte klara av elitnivå får jag nu se till att krossa alla motionärer istället. Jag hoppas morbror Magnus har anmält sig till midnattsloppet för där ska jag se till att spöa skiten ur honom. Sedan har jag ett mål att slå pappa med en viss tid på cykelvasan. Så nu måste jag ligga i med träningen.
En lugn helg med vänner och träning. Middag, spel och massa skratt.

Fjällen? Nej inte direkt!

Än så länge har vi haft en superduper helg. Igår var Emelie och Jacob hos oss och åt middag. Riktigt trevlig och mysigt, helgen kunde inte börjat bättre än så. Idag bestämde Oscar och jag för att åka till Ulricehamn. Minus 13 och stålande sol gjorde dagen fantastisk fin i skidbacken kändes som att man var i fjällen på skidsemester. Människor grillade och det spelades musik i högtalarna. Var där ett par timmar och sedan begav vi oss hem igen. Nu laddas det upp med film och fruktsallad. Imorgon blir det en ny dag!

Inget vidare!

Veckan har inte varit något vidare. Efter några lite hårdare träningspass har jag nu fått svårigheter med andningen igen. Jag hoppas att det är något provisoriskt och att det försvinner inom kort. Dagarna har inte varit så händelserika mer än arbete och sömn för att försöka få bort allt skit. Det går i alla fall åt rätt håll och hoppas inte att det är något annat som bryter ut.

De ända jag vill just nu är att få träna!!