Uppe med tuppen!

Två dagar i rad har jag varit uppe vid 7 tiden. Eller jag kanske ska säga att jag inte självmat gått upp utan varit tvungen att gå upp då. Första dagen vaknade Sandji och började små skratt och peta ut ögonen på mig. Inte det lättaste att sov så det var bara att gå upp. Vi gick upp och åt frukost och satte på en film så jag inte skulle somna. Vid 10 tiden somnade Sandji på Lowas bröst och jag fick två timmar sömn. När vi vaknade åt vi lunch och jag åkte och lämnade Sandji i Hökarängen och åkte hem igen. När jag kom hem städade jag hela huset och på kvällen kom Elina och hämtade mig. Vi åkte ner till stan och hyrde film och köpte mat med Johan och Rein. Elina sov över.

Idag så ringde klockan kvart i 7 och det var kämpigt att gå upp, men upp kom jag. Åt frukost och klädde på mig. Louise och jag skulle till stallet och klättra med hästarna. Har precis kommit hem. Ikväll ska jag in till Söder och träffa R. Vi har inte träffats på tre veckor. Får se vad han har hittat på.En bra dag!

Har precis spelat en omgång Buzz. Då jag lede överlägsen mot dom andra. Sandji tajmade med att hon skulle börja gnälla lite när det var som mest spännande i spelet. Som tur var, var det ingen som vann för dom andra var tvungna att gå för att hinna med bussen. 

Imorse möte jag Lowa i stan och så åkte vi bort till Hökarängen för att hämta Sandji. När vi kom hem åt vi mat och Johan tittade förbi. Senare på kom Elina och Carro. 

Just nu övar Lowa på att gå i mina klackskor. Haha!  

Grillning

God morgon!
Jag har precis vaknat och det är inte en människa hemma. Helt underbart! Jag tror det är andra gången jag sover helt själv i huset och jag det är lite läskigt, men samtidigt skönt.

Igår mötte jag Johan nere på stan. Jag lämnade in min klocka för den gick sönder på Grönan och jag måste vänta mer än en månad innan jag får tillbaka den. Efter det gick vi och fixade lite kort på fotoaffären. Sedan tog vi en fika med lite människor. Vi satt där ett bra tag. Jag, Johan och Rein bestämde att vi skulle äta middag hemma hos mig. Vi gick och handlade och fixa en god middag och så kom det 3 stycken till och åt med oss. Under kvällen blev det Kubb och Buzz. Mycket trevlig kväll måste jag säga.

Nu ska jag fixa lite och sedan in till stan och träffa Lowa, sedan ska vi hämta Sandji som ska sova hos mig i natt.
Mamma, pappa och Kajsa har åkt till mormor och Linus är och kör Scandinavian Week.