Hos Carro

Klockan är nu snart halv 2 och vi sitter och skriver blogg. Haha.
 Dagen Började med att jag mötte Elina och Carro nere på stan tog en fika och så. Vi drog hem fixade till tjejerna så dom blev riktigt snygga med lite blod färg ;)  Drog hem en stund och hämtade lite kläder och annat stuff. Hyrde 2 super bra filmer. "eller inte" Inne i video butiken tog det sisodär nästan 3 timmar att välja.  men till slut kom vi äntligen överens. Vi valde Linas kvällsbok och just my luck.  Vi fixade krubb och annat snack :) Myspys.

Komentarer. haha. jag har tagit i en mänsklig batong och va fan gör du här, scchhaass fy faan ! haha. Vi höll på att döö!
Pusss - Lisa , Carro och Elina :D
image55
Saknar sin älskling, sååååååå mycket!!!
image48
Vill inte vara med!

image49
Carro gör sig fin i  håret :)
image50
Carro och Elina framför kameran som vanligt :)
image51
Passa dig! När Lisa är i farten...
image52
Köttfärs är gott!!
image53
MAAAAAAT !!!!
image54
Godis är LIVET!!

Torsdag

Jag vet inte varför jag blir så här. Gråter för ingenting. Men jag vet inte. Man för väntar sig en sak. Men i slut ändan så blir det inte som man tänkt sig. Det känns nästa jämt så nu för tiden. Att man planerar något som man verkligen längtar till sen så blir det inte av. 

Åker förmodligen till mormor på lördag. Men jag vet inte det beror på Kim.
Jag älskar verkligen dig Kim! <3

  

image45   image46Jag är cool :) Hon är ju min syster så ;) image47

Kolmården

Idag gick vi upp rund halv 9, hämtade Helena på stationen. Så åkte vi iväg. Mötte Johan och mormor där borta. När vi kom fram så var det bara att börja gå runt och kolla. Efter ett tag så fick Helena och jag syn på en Hinderbana som var uppe bland tränden. Det såg ut att vara hur kul som helst. Men problemet var bara att det var små barn som lekte där uppe. Men det var nära på att vi skulle göra en utmaning ;) hehe. Dagen var mycket rolig och hoppas vi gör om det snart.

På kvällen åkte jag till älsklingen :)

Idag ska jag till Emelie och mysa. Med alla andra tjejerna :)

Älskar dig Kim! <3


Pusss- Lisaaa