Lek med nya kompisar

Idag har vi haft en intensiv dag. Nu ligger vi i soffan både jag och Wilma och är helt färdiga. 
På förmiddagen var på öppnaförskolan tillsammans med några av våra andra kompisar. Därefter följde två mammor med sina barn hem till oss för lite lunch och lek. Därefter var vi på en föreläsning om trafiksäkerhet. Föreläsningen var mycket intressant och bra. 
Vi har haft en mycket mysig dag tillsammans med våra nya vänner. 

(null)

Helgen 🥂🍾💃🏼🎉

Vilken helg vi haft!
Startade helgen med blackfriday tillsammans med Emma och Malin. Jag shoppade några fynd som jag är riktigt nöjd med. Sedan åkte jag och Wilma till Landvetter för att hämta Oscar som varit iväg hela vecka med jobbet.
Vi fick en mysig kväll tillsammans. 
Lördagen morgonen hängde hela familjen på gymmet. På eftermiddagen åkte vi till Oscars föräldar för att lämna Wilma och våra saker. Wilma fick stanna och gosa med sin farmor och farmor medens vi gick på middag hos Oscars kusiner. Middagen blev super trevlig och under kvällen beslutades det att vi skulle gå ut. Klart vi passade på när vi ändå hade barnvakt. Kvällen slutade med limousine till Push och de dansades till småtimmarna. Vi hade en grym kväll! 
Söndagen blev en riktig slappdag. Vi var ganska trötta efter festligheterna. 

(null)

(null)

(null)

(null)

🏃🏽‍♀️💨

Tillbaka i träningskläderna igen efter att ha haft en vecka vila. Jag har gått långpromenader, men räknar inte de som någon träning. Kände att jag inte fått något resultat och motivationen var inte den bästa. 

Idag gjorde jag premiär löptur med barnvagnen. Tyckte synd om Wilma som skakades omkring i vagnen, men hon somnade gått så henne gick de ingen nöd på.
Jag kämpade mig i genom 5 km på en ganska tuffbana och jag är otroligt nöjd över mig själv. 
Det kändes som jag har gjort framsteg och jag hoppas verkligen de håller i sig efter den sega uppförsbacken jag har haft. 

(null)

(null)