Ingen inspiration

Jag har varit jättedålig på att skriva. Det har väl kanske inte hänt så mycket på den senaste tiden. Gamla vanliga vardagen! Jobb och träning och sen läggdags om man sammanfattar det.

Det är mindre än en vecka kvar tills jag åker till New York! Och jag har blivit dunder förkyld. Ligger hemma och kurerar mig så jag ska bli av med det så fort som möjligt.

Lägger upp lite bilder från helgen och Oscars överraskning fest. Jag vill även tacka alla som kom och alla som hjälpte mig med en lyckad fest. Tack svärföräldrarna för att vi fick låna huset!

Första doppet i september

Helgen har åter igen varit helt super. I fredags blev det tjejkväll och lördagen tillbringade vi ute på sjön. Första gången så länge jag kan minnas att jag har bada när det är september. Då menar jag såklart i Sverige. Det fuskades lite med våtdräkter, annars hade jag nog aldrig klarat av att vara i vattnet i två timmar. Grillning och vattensporter gjorde lördagen ett minne för livet. Kvällen blev det filmmys med Sara och John.
Idag har det inte hänt speciellt mycket. Jag fick en lektion i poledance i födelsedagspresent av Malin. Men instruktören kom aldrig så vi åkte hem igen efter 40 min väntan. En lugn dag med en hel del träningsvärk i kroppen. Imorgon blir det jobb som vanligt.

My B-day

Tog en lång helg och åkte till mormor redan på torsdagskvällen. Övernattning och lite mys hos mormor innan vi åkte vidare till Södertälje. Lördag blev det födelsedagskalas för mig och Kajsa. Riktigt mysig dag och massa gos med familjen. På kvällen åkte vi in till stan för att fortsätta fira.

Jag har verkligen haft en super helg. Önskade att man kunde få ett par dagar till. Födelsedagdagen var egentligen igår. Uppvaktad på jobbet och på kvällen blev lite grillning med Oscars familj. Oscar överraskade mig verkligen med en Thomas Sabo ring. Jättefin! Tack alla som gjorde min dag!