Nu smäller det!

Veckan har gått fort. I veckan gick jag på bio med Lowa och några till. Vi såg en skräck film Barnhemmet. När vi var inne och det hade gått en stund av filmen så råkade Lowa och jag knocka varandra för att vi blev rädda samtidigt.

Torsdag morgon hade jag tid hos doktorn och det visar sig att jag har fått luftrörsinflammation. Läkarna tycker att det är konstigt att jag fått det igen. Så efter jag har kommit hem från Italien ska jag göra lungröntgen och kolla vad det är som spökar. Direkt efter jag hade varit där tåg jag tåg och buss till Kiefer. Mötte Sandra i Ekerö centrum. När vi kom fram hade Oscar redan kommit och vi gjorde oss i ordning för bad. När vi kom ner hade Nicole och 3 tjejer till redan kommit så vi gjorde i ordning och åkte ut och mötte dem. Dagen bestod av mycket vatten skidor och åka i ring efter båten. Efter alla ring turer hade många ont i kroppen, blåmärken och olika typer av sår. Men vi hade riktigt roligt! På kvällen var det jag och Oscar kvar hemma hos Kiefer och vi sov även över. Åkte vid halv 10 hem för att börja packa och för att Kiefer skulle jobba vid 11 med.  Nej nu måste jag packa. Sara kommer om en timme med. Ha det så skönt här hemma, medans jag är i Italien! :D

Puss och kramRimforsa och 50 års fest

I fredags så åkte vi till mormor för att på lördagen hade min morbror och en till som heter Bengt 50 års fest tillsammans. Det var ganska mycket folk. Många höll tal, några sjöng, vår familj trev med min morbror och han fick springa ett lopp som gjort. Det var typ att springa runt ett party tält 2 varv. Festen höll på hela kvällen.  På söndagen åkte vi och badade innan vi skulle åka hem.

  

Blåmärken och träningsvärk

Efter en nedstämd natt väckte mamma mig vid halv 8. För hon skulle till jobbet och jag skulle åka med. Jag skulle åka vidare till Kiefer. Så jag tog bussen från Ekerö Centrum och mot Färentuna och Färingsö. Jag var hos Kiefer vid 10 och Oscar var även där. Vädret var kanon och vi hade planerat att åka båt och vattenskidor. Så vi 3 och Kiefers 2 brorsor åkte ut. Det var hur roligt som helst och vi skrattade mycket. När klockan var 1 gick vi till huset och fixade lunch. Eftersom Kiefer bor precis vid vattnet. Efter lunchen tog vi oss en tur igen och Nicole kom också. Efter det var vi mycket trötta och satte oss och kolla på film, där efter åkte vi och köpte lite mat. På kvällen spelade vi lite spel och så. Vi tog oss även ett kvälls dopp. Runt 2 tiden åkte jag och Nicole hem till henne.

Idag när jag vaknade hade jag otroligt ont i kroppen, självklart var det från vattenskid åkningen. Jag åkte hem från Nicole vid 2 tiden och snart åkte vi till mormor och kommer hem på söndag.

Tack ni fick mig på andra tankar! <3


Oscar och Kiefer

Kiefers bror Kalim

Snyggingen själv

Oscar

Kiefers andra bror Rakim

Jag åker

Kiefer,jag och Nicole sitter vid kanten

Kvällsdop