Första doppet!

Helgen blev mycket lyckad, måste jag säga! :) 

Jag åkte till Falun i torsdags och kollade på när dam juniorerna och pojkar 15- 16 körde. Efter det gick mamma, jag, Lina och Bitta till en Kina restaurang och åt mat, när vi hade ätigt färdigt åkte vi tillbaka till Södertälje. Fredagen gjorde jag inte så speciellt mycket träffade Kim en stund. På kvällen vara jag bara hemma. Lördagen gick upp i skaplig tid och åkte ner till stan en snabbis för jag skulle ha lite nya saker. Efter det gjorde jag mig i ordning och åkte i väg till Barkaby och åkte vidare till min kära kompis Sandra. När jag kom dit var Micke och Danne redan där och dem hade dragit igång grillen. Men efter ett tag försvann värmen och vi fick se att gasolen var slut. Dem 2 som hade körkort hade durkigt vin, så de var bara att gå. Det blev att jag och Sandra fick gå. När vi väl kom dit, visade sig att man var tvungen att ta med den gamla gasolen och byta ut den till en ny. Så det vara bara att gå tillbaka och sedan gå dit igen. Efter ett par timmar fick vi äntligen fart på grillen igen och vi fick vår efter längtade mat. Det blev riktigt mysigt och vi satt ute till 11 då vi gick för att spela lite spel. Vi hamnade i säng runt 1 halv 2. Idag gick vi upp runt halv 11 och då Sandra och jag fick idén att vi skulle åka till stranden och bada, för de var fint och varmt väder. Så killarna åkte hem runt 12 och vi tog oss till stranden. Det var grymt skönt så det blev första doppet i svenskt vatten. Vi åkte hem runt 5 och fixade lite mat, la oss i soffan och kollade på film. Jag åkte hem runt 8.

Imorgon ska jag träffa Caroline och Elina, vi ska ta en shopping tur i stan!

Puss och Kram
Sandra

Sandra och Micke

Daniel som grillar

Jag är jättetrött

Lövsta strand

Blä

I veckan har jag inte gjort så speciellt mycket, varit hemma och inte gjort ett skit. Igår runt halv 11 kom det någon och plingade på vår dörr. Jag tänkte vem sjutton är de. När jag tittar ut så ser jag ingen och tänkte att jag hade drömt, men de kändes så verkligt att de var någon som hade plingat på dörren. Men jag öppnar i alla fall och där så Kiefer min kära klass kompis och säger HEEJ jätteglad. Så han överraskade mig och skulle kolla hur jag mådde. Min första kommentar var VAD FAN GÖR DU UTANFÖR MIN DÖRR!
Så vi la oss i soffan och kollade film. Efter de städade jag lite av vårt hus och sen fick jag gå ner till jobbet och jobba där en stund. När jag var färdig tog jag en runda på stan och handlade 2 tröjor som tröst.

Idag kom först mamma vid halv 8 in i mitt rum och ledade efter plattången. Så då vaknade jag av de. Vid halv 9 kom fönsterputsaren, så då fick jag inte sova. Men gick och lade mig direkt efter att han hade gått. Men jag gick upp vid 12 i alla fall. Städade färdigt resten av huset och sen la jag mig i soffan. Skulle träffar Kim idag. Men så blev de inte. för han kom inte hem förens vid 8 plus att jag ska åka tidigt i morgon till Falun för att kolla på SM. Men vi kommer nog ses i morgon kväll i stället hoppas jag.Varför varför varför?!

Jag som sätt fram emot i flera månader och verkligen kämpat för att komma tillbaka och allt börjar kännas bra och formen är på god väg, så bara helt plötsligt så får jag inte köra. Mitt sista år som junior och jag får inte starta. SM har alltid varit en favorit tävling för mig och jag har alltid varit i mycket bra form och alltid kört mitt bästa. Det känns för jävligt! Jag har nämligen fått luftrörs inflammation, som kan leda till lugninflammation. Så nu kommer jag äta antibiotika i 10 dagar. Vilket gör att jag kanske inte kommer få köra U6 heller. VARFÖR?! Jag vill inte vara med sjuk eller ha fler problem. Jag vill vara frisk och inte ha några problem längre. För någon gång ska jag lyckas, jag tänker inte ge upp, jag kommer inte sluta kämpa! För nu vet jag vad jag vill och cyklingen ligger närmst mitt hjärta. 

Idag var jag även med i södertäljes länstidning. Där jag bland annat fick vara med på första sidan och så blev jag interjuvad inför SM. Men nu får jag inte köra. :'(   Pappa kom hem med en stor godis påse till mig som gjorde att jag blev på lite bättre humör.