God morgon!

God morgon! Jag blev precis väckt av att min kära pappa som öser musik från övervåningen och tar ingen hänsyn att det finns folk som ligger och sover. Det var svårt att somna om så jag bestämde mig för att gå upp och äta frukost.

Nu ska bikinin på och i väg och bada med Elina och Carro.

Igår åkte jag ut till Enhörna. Rein hoppade på bussen i Lina Hage. Johan kom och mötte oss vid busshållsplatsen. Vi lagade mat tillsammans och satt ute och åt. Det var riktigt skönt och trevligt. På kvällen kom två till och vi satt ute och prata. Vi gick in för att kolla på Beck, men det slutade med att vi fastna framför youtube.

Back on track

Jag har precis kommit hem från en underbart skön massage, det känns som jag har fått helt nya ben.
Idag har jag äntligen fått träna och det var riktigt skönt att få en tur med cykeln. När jag kom hem blev det bråttom och jag var tvungen att springa till grannen och fråga om jag fick låna deras bil. Det är tur att jag har så snälla grannar. Jag hann till min massage och när jag var klar åkte jag och sa hej till Lowa och Mimmi innan jag tog färjan tillbaka.

Nu ska jag ta bussen till Enhörna och träffa Johan och gänget.

Hörs senare.

Svenska mästerskapen Herr Elit

Herrarnas start gick klockan 10.00 i morse. 121 cyklister skulle göra upp om SM Guldet. Bland dom cyklisterna fanns proffsen Thomas Löfkvist, Niclas Axelsson och Fredrik Kessiakoff. Cyklisterna skulle köra 20 mil och när startskottet gick farten upp ganska snabbt. Det blev en klunga på 11 man. Efter 10 varv fortsatte cyklisterna upp för Kinnekulle backen, det började spricka upp mer och mer. Det blev en klunga på 6 cyklister och till när cyklisterna åkte tillbaka in till Götene för att köra dom 3 sista varven. Det stod mellan två cyklister i spurten om guld medaljen. Där Marcus Ljungqvist tog hem segern. 11 cyklister gjorde upp om bronset och snabbast i spurten var Patrik Morén från Vallentuna Cycling Team.
Foto: Lisa Dahlberg


Foto: Lisa Dahlberg


Foto: Lisa Dahlberg


Foto: Lisa Dahlberg

 
Foto: Sara Olsson
Foto: Lisa Dahlberg


Foto: Lisa Dahlberg


Foto: Lisa Dahlberg


Foto: Lisa Dahlberg