Smakupplevelser


Oscar fyllde år i tisdags och hans familj kom över på middag för att fira honom. I veckan har vi även passat på att äta lite tapas på Pinchos. Fantastisk mat och något jag kan rekommendera. 
Idag packar jag min väska och åker till Tyskland tillsammans med Electra och Kajsa. 26 september

Nu är hösten här och det är dags att börja fokusera på träningen igen. Semestern är över och det är dags att börja träna inför nästkommande utmaningar.
Vi får se om jag får en startplats till cykelvasan nästa år. Platserna gick på 3 minuter de här året och jag hamnade självklart på en reservplats.  Hoppas att de är några som hoppar av så jag får en plats. 

Den här veckan har det blivit lite trappintervaller, distanspass på cykel och annat smått och gott. 

Dags att visa vem som är bäst

Har tillbringat helgen tillsammans med mina arbetskamrater. Det bjöds på lunch och lite information inför kommande månader. Sedan var det upp till bevis om vem som skulle vinna 5-kampen på Liseberg. Trotts att jag inte kom på första plats så kändes det väldigt bra och vinna över grabbarna i vissa grenar. Fick nöja mig med en plats i mitten av resultatlistan. Dock tror jag han som vann var dopad och mutat domaren. Inte okej!  Tack för en toppen dag/kväll! Somnade inte förens vid 04.00...