SHM - Helt magiskt!

Helgens festligheter kunde inget annat än bli helt sjukt bra. Swedish house maffia visar ännu en gång hur dom äger världen med deras mästerverk. En maffig upplevelse och få vara med om. Jag önskar att jag kunde få se deras konsert en gång till. Ju mer man tänker på det så här i efterhand så kan jag inte riktigt begripa att det är sant. Har fortfarande inte smält allt. Tack för eran show! Ni är bäst!!

Stockholm

Äntligen fredag och självklart är man på resande fot denna helg också. Vad skulle jag göra utan underbara Stockholm? Tur att denna fantastiska stad finns. Efter sen här veckan så tycker jag att det ska bli skönt att komma hem till världens bästa föräldrar och bara få vara. Denna veckan har varit hemsk!! Den här helgen blir det fokus på Swedish house maffia. Vi är ett stort gäng som åker upp och få uppleva en fantastisk konsert.

Helgen i storstaden

Nu är jag på resande fot igen. Flyget från Göteborg till Stockholm igår kväll och direkt till Ekerö för att tillbringa kvällen med mina närmaste vänner. Pappa hämtade mig tidigt imorse för ett besök på cykelmässan i Kista. Blev kvalitetstid med pappa och på kvällen har vi umgåtts hela familjen (förutom Linus) En mini käftskiva i november fick avsluta min kväll. Imorgon blir det utbildning hela dagen och sedan flyget tillbaka till Göteborg.