Sandijs namngivningskalas

Idag har det varit en lång dag. Jag gick upp vid 8 och åkte iväg till träningen vid 9. Mötte upp dem andra och så körde vi ett distanspass. Jag har ganska ont i kroppen från igår så det gick ganska segt. När jag kom hem duschade jag och gjorde mig i ordning, därefter åkte vi till Linus och köpte lite saker från Cykloteket. När vi vara klara  åkte vi direkt till lokalen där dopet skulle hållas. Det kom massor med folk och det blev mycket bra. Sandij döptes till Sandij Molly Dahlberg Danfa.  
Det blev ett lyckat dop.
Just nu sitter jag, Johan och Carolin här uppe och alla sitter framför var sin dator. Roligare än så har vi inte.


Pusskram

Kajsa hur är det med svenskan?

När jag kom hem satt familjen i vardagsrummet och kollade på tv. Mamma frågade hur min och pappas dag hade sett ut och jag berättade min dag och pappa berättade sin. Då vi frågade Kajsa vad hon hade gjort under dagen, eftersom pappa och jag tyckte att Kajsa bara hade varit hemma och latat sig. Då hon berättade att hon hade packat upp sin cykel, tvättat den och bärt upp den på vinden. BÄRT!? Hur fan kan man säga BÄRT? Vi fick oss ett gott skratt och förklarade för lilla Kajsa att det heter burit och inte bärt.

En dag i flottsbro

Klockan 8 hämtade pappa och jag Ludde och sen åkte vi och hämta Frodin. Vi var vid Flottsbro runt 9 tiden. Det var ganska mulet och det snöde lite. Vi var bland dom första ute i backarna och det var rätt så bra snö. Vid 11 tiden kom Sebbe från skolan och Larsson. Solen kom fram och det blev varmt och skönt.  Vi  alla gjorde några vurpor var. Bland annat dundrade jag rakt in i Ludde när han satt ner. Vilket inte var med meningen. Vi hoppa och skoja. Dagen blev riktigt roligt och killarna var snälla mot mig. Vi lämnade Flottsbro vid 5 tiden. Alla var ganska nöjda efter dagen!