Midsummer!

Långa och stressiga dagar på jobbet.
Känns som jag inte riktigt hängt med vad som händer runt omkring mitt liv. Förhoppningsvis så kommer det att lungan ner sig snart. Dock har andra saker blivit bort prioriterat.

Midsommar blev en lugn och harmonisk helg i Åsa med goda vänner. Vi klarade oss väldigt bra från regnet och solen tittade fram en stund. God mat och mycket skratt. Vissa unnade sig till och med ett kvällsdopp. Chicken som jag är så stod jag och tittade på istället.
Övernattning och en skön promenad på eftermiddagen innan vi åkte tillbaka till Göteborg igen. Vi har även hunnit med en hel del annat som kubbspel, 5-kamp, klumpe duns(sällskapsspel) en och en annan nubbe slank ner
Nu håller vi tummarna att värmen och solen kommer att komma fram lagom till semestern.

Roadtrip!

Måste börja med att tacka Familjen Hansson och Familjen Mattsson för dom har gjort min helg så fantastisk! I torsdags åkte jag tillsammans med Oscars familj ner till Tyskland för att tillbringa helgen där. Härliga middagar, shopping, studentfirande, morgonpromenader är några saker vi hunnit med. En fantastisk och härlig helg. Tack!!

Stockholm i mitt hjärta!

Hemma igen efter ett par dagar i härliga Stockholm. Åkte onsdag kväll och bestämde mig att stanna och sova över hos mormor. Efter frukosten begav jag mig vidare till storstaden. Jag, mamma och Sandji besökte Torekällberget på nationaldagen. På kvällen kom Kajsa och Jeppe på middag.

På fredagen åkte Sandji och jag till stranden för att ta oss ett dopp. Jag nöjde mig att doppa tån medan Sandji hoppade glatt i och ville knappt gå upp. Riktigt mysig dag med lilla kusinen.

På lördagen åkte Mimmi och jag till Helgö för att umgås med Kajsa. På eftermiddagen åkte vi till Sundbyberg för lite middag med ett par kompisar. En sväng in till stan fick avsluta vår natt och en övernattning hos Mimmi. Tog ett lunch stopp med mamma och sedan hade jag hela resan hem igen.