Wilma Alicja

Tack vår underbara familj och alla våra fantastiska vänner som kom och på Wilmas dop. Vi blev ett stort gäng på 52 st som samlats tillsammans. De värmer i våra hjärtan. 
Vår dotter skötte sig exemplariskt i både kyrkan och efteråt. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Dagarna bara försvinner

Jag vet att de var ett bra tag sedan jag skrev. Det har varit full fart. Vi har lekt med kompisar, varit i Linköping några dagar, jag och Oscar var på Thomas Ledin, förberett för Wilmas dop.

Jag njuter för varje dag och det är så roligt att se hur Wilma växer för varje dag som går. Hon skrattar och gör ljud ifrån sig. Hon vänder på sig, har lärt sig sitta och upptäcker nya saker.  Vi har verkligen fått världens bästa tjej. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Sector Awards

Igår blev det en fullspäckad dag med jobbet. 
Jag möte upp kollegorna vid lunchtid för att kunna påbörja festligheterna redan då. Det blev prisutdelningen för alla grymma installatörer som gör ett fantastisk jobb och det blev en del föreläsningar. Bland annat om att brandöva hemma. Vi gör massvis med reklam som går både på tv och radio om hur viktigt de är att brandöva i hemmet. 
Det gör mig så stolt att jobba på ett företag där vi vet att vi räddar liv. 

På kvällen var det en stor gala för hela Sector Alarm där personer belönas för sina prestationer. Det blev en mycket bra kväll tillsammans med alla underbara kollegor. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)