Mallorca!

Igår kväll landade vi på Mallis. Planet var lite försenat men de gjorde inte så mycket. Hotellet som vi bor på är jättefint och de känns väldigt lyxigt. Idag har vi legat på stranden och slappat. Det är strålande sol och runt en 32 grader. Ikväll blir det en mysig tahi resturang och utforska staden.

Händelserik dag!

Började dagen med att ta en bil tur från Göteborg till Stockholm. På efter middagen blev mys med moster och kusin. Strålande sol så vi beslöt oss för att häng vid plaskdammen och njuta av det fina vädret. Mamma kom och hämtade mig senare på eftermiddagen och när vi bara har ett par kilometer kavr till Södertälje så börja bilen skaka och bil allmänt konstig och till slut kommer det en doft av bränt gummi. Jaha, där fick vi punktering mitt på motorvägen. Vad gör vi nu? Bara att ringa bärgaren och vänta på att dom skulle och hjälpa oss. Vi hade i alla fall tur med vädret. Till slut kom vi hem.
 

Avslutar helgen

Avslutar helgen med lite familjemys med släkten! Grillad mat och kubbspel. Sedan blev det helt plötsligt en alvarlig fotbollsmatch. Jag, Helena och Carolin mot Magnus och Oscar, samt Sandji som sprang i vägen och saboterade för alla. Fäör blev vi tjejer ganska utklassade, men efter ett tag så vände vi matchen och köttade på i målen och tog över ledning. Slutatade med att Helena plötsligt lade sig på marken och filmade en knäskada. Magnus temprament hade nått sin högsta nivå, Oscar skyllde på skona och jag för att jag inte kunde andas. Där låg vi på gräsmattan och var helt färdiga efter 40 minuter intensiv fotboll. Men vi hade jävligt skoj! Kvällen avslutades med kortspel och mormor som fick straff shota för att hon fuskade.