Grym helg!

Blev överraskad när mina bästa vänner kom ner och hälsa på utan att säga något. Blev en av dom bästa helgerna på bra länge. På lördag eftermiddagen kom det ett skyfall över hela Göteborg. Det var vatten ända upp till knäna på vissa ställen. Men hem kom vi efter många om och men. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva allt var så jäkla roligt! Tack ni är underbara!

 

Ropar inte hej

Tillbaka i Göteborg efter ett par underbara dagar i storstaden. Dagarna hemma har mest gått åt till träning då jag fortfarande har som mål att springa midnattsloppet. Det tar sin lilla tid och det är inte direkt några hårda pass. Är väldigt nöjd att jag klarar av mer för varje dag som går. Behandlingen som jag håller på med börjar visa lite resultat. Ropar inte hej än, men det känns som att det börjar vända åt rätt håll. Igår var vi i Lysekil på 50 års kalas. Mycket roligt att få träffa lite släktingar på Oscars sida. Idag var vi i slottsskogen och kollade på MTB SM när dan eliten körde. Imorgon blir det arbete igen.

Härlig dag tillsammans med mina närmaste

Befinner oss i Stockholm och har varit här sedan måndagskväll. Igår var vi ute på Harholmen tillsammans med mina närmaste vänner. Hade en helt fantastisk dag. Vi hann göra en hel del och det blev mycket skratt. Detta gjorde verkligen min vecka!