Ännu en ny vecka

I helgen blev de träning och Även en sväng på Ekerö, Jag sov över hos Mimmi från lördagen till söndagen. Vi åt middag med hennes familj och sen gick vi en promenad med Angie, hyrde film och köpte glass. Hade riktigt mysigt. På söndagen kom Lowa till oss för vi skulle ha en överraskning till henne. Vi hade packat alla våra saker och åkte in till stan för vi skulle vara där vi 3. Vi skulle överraska henne med att vara fotomodeller, men det sket sig totalt. Dom var så otrevliga och lurades, så vi gick där ifrån. Så det blev inte så jättelyckat.

Veckan har gått fort och nu är den snart helg igen. Idag hade jag en otursdag. Det börjar med att jag försover mig. Sen så snubblar jag i skolan och river upp mitt sår som jag fick från träningen igår ännu mer, har ont i huvet så jag inte vet vad jag ska ta mig till och älsklingen var sjuk. Så det blev ingen myskväll. Träningen gick åt skogen och allt var bara negativt.

Älsklingen ska flytta och jag ska jobba, men jag hoppas att jag får träffa honom i alla fall.

Jag är så trött på all just nu. Alla ska bara jämföra oss hela tiden. Jag vill inte höra något mer om hur jag känner mig, om jag känner mig hotad och massa sånt. Jag tar den tid jag behöver och jag vet att jag kommer klara av de. Hon har aldrig varit mitt hot och kommer aldrig att bli de heller. Jag har haft många tankat att lägga av. Men jag vill inte, för cyklingen har alltid varit min dröm och jag ska uppfylla den.

Jag saknar dig pappa, du får ta och vara hemma mera! <3

Lowas och mitt äventyr

Idag i skolan så hade Lowa och jag ett litet äventyr. VI skulle gå ner till gympasalen för att hämta ett par hörlurar. Men de blev en lång resa. När vi ska gå i trapporna så måste man alltid ha sin nyckel med sig för att komma igenom, dörrarna för dom är låsta. Dörren där uppe kan man öppna från insidan men inte åt andra hållet så vi tänker inte så mycket på det och går ner. Förens vi kommit i halva trappen och inser att ingen av oss har som hade nycklar eller mobil på sig. Det ligger i vårt klassrum. Men vi chansar och går ner ända ner och hoppas på att det är öppet. Men såklart så var de ju inte det. Så vi börjar banka på dörren och hoppas på att de är någon som hör oss. Men de var de ju inte. så Lowa går upp och bankar där uppe och hoppas att de ska sitta någon där som kan öppna. Men vi har sån otur att alla har gått in på lektion så verkligen ingen hör oss. Jag står fortfarande där nere och för söker komma in men dom har för hög musik så ingen hörde. Så vi sitter i en trappa och kommer ingenstans. Vi har suttigt där i 10 min och håller på och fjantar oss att alla måste börja undra vart vi är, och snart kommer dom ringa polisen, vi håller på och säger massa dumma saker som "mamma hör du de här, så vill jag bara säga att jag älskar dig" haha och massa sånt. Efter 10 min gör vi ett nytt försök och börjar banka igen och efter typ en 15 öppnade äntligen någon dörren där uppe. Så vi går och hämtar nycklarna och så går vi ner igen. När vi väl kommer ner så fick vi utskällning av en annan lärare att vi störde hennes lektion bara för att vi knakade på och fråga om vi fick låna en sak. Så hela dagen blev förstörd för oss för vi var så arga på henne. Men så frågade vi vårna lärare varför hon hade damp hela tiden. Då sa han att när hon var lite så hade hon det jobbigt för hennes mamma gick på något.. Haha Men han skämtade och sa att hon kanske hade en dålig dag..

Men vi skrattade länge åt de sen.

image139

Onsdag 23 Januari

Helgen blev mysig. Var ute och åt med Kim och hans familj. Sen hyrde vi en film och köpte godis och hade de mysigt.Gjorde inget speciellt dom andra dagarna. Mamma, jag, Ludde och Morgan tog en promenad på 7 km spåret på söndag morgonen och så var hela söndagen slut. Låg mest och sov hade så ont i huvet och förkyling satt fortfarande kvar lite. På måndagen sov jag över hos Kim igen, gjorde väl inget speciellt på kvällen, pluggade lite och så. På tisdagsmorgonen mötte jag mimmi i Skanstull för vi skulle simma. De var kul, men mimmi vara varavade mig hela tiden och idag har jag jätteträningsvärk. Efter de så bastade vi och tog de lungt innan vi åkte till skolan. Idag har jag väl inte gjort något speciellt bara varit i skolan och sen tränat en stund nu på kvällen. Imorgon är jag ledig för jag ska till sjukhuset och kolla mina ben. Typ om de är något ämne som saknas i musklerna eller vad de nu var. De blir nog bra :)


image138