Ännu en helg

Ganska skön helg. Har inget gjort så mycket. Tränat lite, Träffat lite kompisar gått på stan och bara tagit de lugnt. Bakade pepparkakor med mormor idag och lyssnade på julsånger. Fast det inte alls kändes som om det skulle bli jul. Jag hoppas att snön kommer snart och kylan :)

image116

Renhet, Ärlighet och Kärlek

Ny vecka ny start. Oh My Gud! Jag vet inte hur länge sen sist jag var på så här bra humör och så glaaaaaaad, skrattat så tårarna bara rinner. Det känns så underbart. Jag börjar bli Lisa igen ! I måndags efter skolan tog jag en fika med Chris och satt och snacka ett bra tag och hade det trevligt. Hade ett möte vid 3 och efter de mötte jag Kiefer så vi tog en liten shopping sväng i stan. Idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Bara varit i skolan och sen blev det lite träning. Allt börjar vekligen lägga sig på plats, fast jag har dig i tankarna. Men jag har insett nu att de inte funkar, jag kanske borde ha insett de tidigare men jag ville verkligen ge dig chansen.  Du är inte den jag trodde du var och det måste du acceptera, eller göra något åt!

Renhet, Ärlighet, kärlek och respekt.. med dom har 4 grejerna kommer du långt i livet, Tro mig!
Puss o gull

Super helg!

Nästan en vecka sen som jag skrev. Veckan var händelserik, Sov hos moster i onsdags och sen fick jag dåliga nyheter av någora kompisar som gjorde mig beviken, ännu mer sårad och ARG! Det blir ingen trejde chans, du har fått tillräckligt, jag kan inte lita på dig mer och jag trodde du var ärlig. Att du ska få göra precis som du vill och jag inte säger emot, men när jag gör samma sak så blir det ett helvete.Nej, de räcker! Jag måste inse att han är inget att ha längre. Tyvärr, fast jag älskar honom så otroligt mycket! Det känns som du kan göra mig illa hur mycket du vill, men jag tar bara tillbaka dig. Det måste bli stopp nu. Det är försent nu, du kan inte få tillbaka mig mer. Du kan inte strya och ställa över mig längre.  

Fredag, åkte jag hem till Sandra dirket efter skolan med Kiefer. Vi hade planer på att vi skulle på speling, men tillslut så sket sig de och vi fick en väldigt lång promenad och vänta ganska länge. Men till slut kom vi hem och så laddade vi upp med god saker. Mycket mysigt!
Lördagen, vaknade vi med att de ringde på telefonen. Vi satte oss framför tv och kollade film, sen tog kifer och jag tåget hem, eller jag mötte mamma och Kajsa inne i stan för lite shopping :) När jag väl kom hem så var det typ bara att vända igen kändes de som. Möte Sandra på centralen och åkte vidare till Alvik för att möta kiefer och så medans vi väntade på att Linus skulle sluta jobba, så hamnade vi på en indiskfest. haha. Vi gick vidare till Linus och sedan hem till honom och så kom även Robban och Oscar. Det blev en mycket lyckad kväll och helg :) 

Nu måste jag bara skärpa mig med träningen, men de blir någo inga större problem :)

Puss och Gull 

Fredag:
image109

Kiefer och Sandra

image110
Film 
image111
Kiefer

Lördag:
 image112
Den hämska Öl leken
image113
Myspys
image114
Fjortisen
image115
Oscar och Robban