Fredag

Idag sov jag till halv 12. Då jag märkte att pappa var hemma. Så jag fick ingen lugn stund som jag hade hoppats på. Jag har inte gjort något alls idag. Försökt plugga lite, men ja de har inte gått så bra om jag säger så. Vid 3 tiden åkte pappa och jag till hallen och spelade badminton. Efter en stund körde vi match. Pappa är en gammal badminton spelare och har spelat i många år. Så han börjar kaxa till sig och säger att jag kanske vill ha lite försprång, men nejdu! Här spelar vi rättvist. Så det börjar med 0-1, 0-2, 0-3... 0-12 till pappa. Det kändes som jag var i varje hörn av planen och pappa bara stod på en och samma punkt. vid 0-12 hände det något. Pappa började få motstod eller var han bara trött för att han är tjock och inte orkar springa så mycket? 2-12, 3-12, 4-12.. Jag började komma igång. Men de försvann lika snabbt. Så pappa vann med 15-4. Vi spelade en stund efter de och sedan åkte vi hem. Nu har jag lite tråkigt, men jag orkar inte göra något heller. Sedan måste jag vara hemma med för att pappa inte tror att jag kommer klara av att tävla nästa år för att jag alltid är ute och springer och träffar massa kompisar hela tiden. Jag kan inte rå för att jag har tråkigt och vill göra en massa saker hela tiden.

Mycket bra kväll!

Igår tränade jag på morgonen. Där efter när jag hade fixat mig och ätit lunch gick jag ner till Södertälje Centrum och tog bussen till körskolan. Där satt jag i mer än 2 timmar och pluggade teori. Vid kvart i 3 tog jag bussen ner till stan igen och mötte Lowa där nere. Där efter gick vi hem till mig och gjorde lite allt möjligt. Vi skulle egentligen plugga, men det kom bara upp andra saker som vi gjorde istället. När klockan var 6 gjorde vi lite mat och spelade lite Buzz. Men vi hann inte spela färdigt för tiden bara försvann. Det blev bråttom och vi började göra oss i ordning inför kvällen. Vid halv 10 var vi klara och gick upp till Caroline där efter vid 11 gick vi ner till stan och Club Seven. Kvällen blev mycket lyckad och vi hade mycket roligt. När stället stängde åkte ett gäng på 10 st hem till mig och kollade på film och åt chips till klockan halv 5. Sedan fick jag säga till att alla skulle gå hem för jag ville sova. Lowa och Caroline sov över hos mig.

Idag gick Lowa uppvid halv 10 för hon skulle iväg och jobba. Medens Jag och Carro låg och sov till 12. Fast vi låg kvar i sängen till 1. Vi åt lite frukost och jag tog en dusch. Fixade lite saker hemma och sedan tog vi bussen åt var sitt håll. Jag åkte till Hökarängen och åkte hem till moster. Hon blev jätteglad för de jag hade köpt till henne. Vi fikade lite och nu är vi hos Familjen Fall och myser lite.

Imorgon har jag inga planer förutom att jag har ett distanspass framför mig. Känns lite sådär om det ska vara det här vädret. Jag hoppas på att det är bättre imorgon.

Nu är det bara 3 dagar kvar tills Helena ska få sin bebis.  Återstår och se om de blir den 2:a November eller inte. Fast jag tror att hon kommer komma den 3:e medens Helena tror att hon kommer komma den 1:a.

Puss och kram